dar810 Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 (edytowane) Czy moze wie ktos o co chodzi ? Juz drugi raz pojawia mi sie sam z siebie nastepyjacy blad przy otwieraniu 3ds max - jak w zalaczniku. Program przestaje dzialac. Nie wiem czym to jest spowodowane. Pojawia sie to bez zadnej przyczyny Edytowane 20 Styczeń 2009 przez dar810 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wray Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 Znajdź ten plik, o którym mowa w komunikacie i zmień jego nazwę. Sprawdź czy działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dar810 Napisano 20 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2009 Wielki dzieki wyglada na to ze dziala ale swoja droga to dziwne ze plik mial nzwe MaxStartUI i trzeba bylo zmienic na MAxStartUI.mnu tak jakby sam zgubil rozszerzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matz Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 Wlasnie zaczal mi wyskakiwac ten blad kompletnie bez powodu. Nic nie zmienialem, a max przestal sie wlaczac. Przeinstalowalem maxa, ale to nic nie dalo. Na szczescie watek na forum mnie uratowal i oszczedzil wiele nerwow bo juz cisnienie mi podskoczylo. Potwierdzam - po zmienie nazwy pliku max odpalil sie bez problemu - zmienilem na MaxStartUI1.mnu. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi