Napisano 20 Styczeń 200916 l Czy moze wie ktos o co chodzi ? Juz drugi raz pojawia mi sie sam z siebie nastepyjacy blad przy otwieraniu 3ds max - jak w zalaczniku. Program przestaje dzialac. Nie wiem czym to jest spowodowane. Pojawia sie to bez zadnej przyczyny Edytowane 20 Styczeń 200916 l przez dar810
Napisano 20 Styczeń 200916 l Znajdź ten plik, o którym mowa w komunikacie i zmień jego nazwę. Sprawdź czy działa.
Napisano 20 Styczeń 200916 l Autor Wielki dzieki wyglada na to ze dziala ale swoja droga to dziwne ze plik mial nzwe MaxStartUI i trzeba bylo zmienic na MAxStartUI.mnu tak jakby sam zgubil rozszerzenie
Napisano 17 Sierpień 200915 l Wlasnie zaczal mi wyskakiwac ten blad kompletnie bez powodu. Nic nie zmienialem, a max przestal sie wlaczac. Przeinstalowalem maxa, ale to nic nie dalo. Na szczescie watek na forum mnie uratowal i oszczedzil wiele nerwow bo juz cisnienie mi podskoczylo. Potwierdzam - po zmienie nazwy pliku max odpalil sie bez problemu - zmienilem na MaxStartUI1.mnu. Pzdr