Napisano 20 Styczeń 200916 l Witam, jestem poprostu zalamany, pewnego dnia max poprostu stwierdzil ze licencja sie skonczyla i sie przestal wlaczac. Sformatowalem dysk, zainstalowalem ponownie i zanim zdaze wpisac licencje (pierwsze uruchomienie) on juz podaje ze wygasla! Pomocy! Sesja juz tuz tuz ;p
Napisano 21 Styczeń 200916 l Pisząc "sformatowałem dysk" masz na myśli systemowy czy ten, na którym miałeś instalowanego maxa ?
Napisano 21 Styczeń 200916 l Jeśli używasz 2008, to tak jest, musisz cofnąć zegar do 2008 i wpisać licencję :P Później tylko ustawić właściwą datę.
Napisano 21 Styczeń 200916 l Autor dziala! nawet nie masz pojecia jak bardzo jestem Ci wdzieczny! ale jesli chodzi o sam program to spelnilo sie to czego tak balismy sie w sylwestra 1999/2000 ;p ... cuda na kiju
Napisano 27 Styczeń 200916 l a wystarczyło się zwrócić z zapytaniem do działu pomocy technicznej swojego dostawcy oprogramowania ;P
Napisano 27 Styczeń 200916 l sprawdz na stronie autodesku. wiem ze jest jakis Hotfix do tego bo to jest bład. tylko nie pamietam w jakiej wersji. poszukaj Hotfix Activation costam:)