KaeLOCe Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 Witam, jestem poprostu zalamany, pewnego dnia max poprostu stwierdzil ze licencja sie skonczyla i sie przestal wlaczac. Sformatowalem dysk, zainstalowalem ponownie i zanim zdaze wpisac licencje (pierwsze uruchomienie) on juz podaje ze wygasla! Pomocy! Sesja juz tuz tuz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Pisząc "sformatowałem dysk" masz na myśli systemowy czy ten, na którym miałeś instalowanego maxa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Equilibrium` Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Jeśli używasz 2008, to tak jest, musisz cofnąć zegar do 2008 i wpisać licencję :P Później tylko ustawić właściwą datę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeLOCe Napisano 21 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2009 dziala! nawet nie masz pojecia jak bardzo jestem Ci wdzieczny! ale jesli chodzi o sam program to spelnilo sie to czego tak balismy sie w sylwestra 1999/2000 ;p ... cuda na kiju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 dziwne, ja mam wersję maxa 2008 i żadna licencja nie wygasła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 a wystarczyło się zwrócić z zapytaniem do działu pomocy technicznej swojego dostawcy oprogramowania ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 sprawdz na stronie autodesku. wiem ze jest jakis Hotfix do tego bo to jest bład. tylko nie pamietam w jakiej wersji. poszukaj Hotfix Activation costam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi