Berry Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Witam, mam pokój 3,5x5m , czyli dość mały. Chce wywalić graty i zrobić małą modernizację :) Obecnie jest łóżko, regał, szafa, stolik nad którym też jest półka i jeszcze stół na którym stoi TV, chce wszystko wywalić zostawić tylko łóżko, kupuje laptopa i telewizor LCD 40cali który będzie wisiał na ścianie. Prośba- bo zależy mi żeby kupić jakieś fajne biurko, takie inne niż te wszystkie standardy drewniane(coś frykaśnego), jakby wam coś wpadło w oko dajcie linki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 4 nogi i duży blat z ikei. W miare tanie, fajnie wygląda i wielkość dostosujesz do pokoju bo rozmiarów blatów kilka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Frykasnosc fajnie wyglada na zdieciach. Ja popre chudego. 4 nogi + duzy blat, wg mnie glebokosc biurka jest wazna, zeby wygodnie sobie polozyc monitor, kiborda i rece miec gdzie oprzec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi