wogrodnik Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Witam. od wczoraj pracuję na prostą wizą (na zlecenie). Termin oddania pracy to ndz-pon... Modele są b. proste ale takie właśnie miały być. Problem z którym sobie nie radzę to ten czerwony materiał.. chciałbym aby był to czerwony metal.. niestety pojawia się na nim takie dziwne coś... przepalenie?!... Proszę powiedzcie jak ten problem rozwiązać...
mirach Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Jak nie powiesz w czym to robisz i w czym renderujesz, to pozostaje nam wrozyc z fusow zeby sie domyslic.
wogrodnik Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Napisano 23 Styczeń 2009 pracuję w max'ie 9 a renderuję w mentalu
Neiraa Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 daj render lepszej jakości, bo tutaj nic nie widać i ciężko diagnozować cokolwiek. no i napisz jakie masz parametry tego materiału.
La R Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 A najlepiej jak zamieścisz scenę to będzie najszybciej. Pozdrawiam.
NV Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 "(na zlecenie)" Ja bym nie podejmował się zlecenia gdybym nie umiał go wykonać ... Co do pomocy to ciężko powiedzieć. Najlepiej tak jak radzi La R.
wogrodnik Napisano 25 Styczeń 2009 Autor Napisano 25 Styczeń 2009 (edytowane) Dzięki wszystkim za zaangażowanie:) Już sobie poradziłem:) problemem było okno za którym nie wstawiłem tła przez co odbijało się światło:) Nvidia- zleceniodawcę satysfakcjonuje poziom moich prac (choć jest dość niski) a mnie warunki umowy. Poza tym gdy tworzę coś pod presją wtedy najwięcej się uczę:) Edytowane 25 Styczeń 2009 przez wogrodnik
Rekomendowane odpowiedzi