Napisano 7 Marzec 200421 l :) zobaczyłem pomarańcze w kuchni i tak mnie coś wzieło i sobie coś takiego zmontowałem:
Napisano 7 Marzec 200421 l Pomysly masz calkiem ciekawe, tylko warto wiedziec ze wszelakie numery z kodem paskowym sie juz mocno przejadly. Duzo gorzej za to od strony graficznej - szczegolnie to ostatnie gdzie naciapales kolorkow bez ladu i skladu.
Napisano 7 Marzec 200421 l Autor wiem ze z tymi kodami niejestem kolumbem, ale jakos tak sie tego tematu dziwnie chwycilem... :) Ogólnie preferuje taka \"radosną twórczośc\" - jestem niezłym leniem i robie wszystko po jak najmniejszej lini oporu... ale lubie to co robie i sprawia mi to sporo radochy... sam niewiem, chyba robie to zeby odreagowac, zeby wogle cos robic... :) ale sie wygadalem... ;)
Napisano 7 Marzec 200421 l wiesz, to nie jest zle podejscie zeby robic \'po najmniejszej lini oporu\' - oczywiscie w pewnych granicach. Jak to mowia ma byc prosto nie prostacko - roznica jest przeogromna. Zastanawiales sie nad wybraniem sie na projektowanie graficzne?
Napisano 7 Marzec 200421 l Autor moze zabrzmi to dziwnie ale, co to takiego? kierunek na ASP?? mysle o formach przemyslowych, ale sam niewiem...
Napisano 7 Marzec 200421 l A moglbym sie dowiedziec co to za czcionki widnieja na tych obrazkach. W sumie niezle cie wzielo od jednej pomaranczy :) . Nic dziwnego roznych rzeczy do niej dodaja :) . Ogolnie niektore sa ciekawe obrazki... ale bez rewelacji, duł tego punka wyglada strasznie nieestetycznie.
Napisano 7 Marzec 200421 l taaa pomysly to ty masz ... tylko ta o unii to mi po oczach uderzyla :D co do projektowania graficznego taa to jest kierunek na asp chodzi o plakat, znak i takie rzeczy ... fajna sprawa pozdrawiam
Napisano 7 Marzec 200421 l Dwie pierwsze bardzo fajne: widać w nich pomysł :-) Najmniej podoba mi się \"Loneliness\".
Napisano 8 Marzec 200421 l Autor ok, czy projektowanie graficzne to jakis podwydzial na grafice do wybrania po 2 roku czy osobny kierunek?? niewiem, ja mam na myśli Krakowskie ASP a tam o czyms takim nieslyszalem... LISEK: czcionki?? www.dafont.com (spory zbior...) jezeli chodzi o pomarancze, to nawet jej niejadlem... :) wystarczylo ze ja zobaczylem i jakos tak mi sie skojarzylo... :) Jeżeli chodzi o \"Loneliness\" to jakos musialem cos takiego zrobic zeby odreagowac... a ze wyszlo kiepsko to wiem ;)
Napisano 10 Marzec 200421 l odnosnie ASP w Krakowie i Katedry Grafiki Projektowej : Kierownik Katedry: kierownik prof. Jerzy Kucia Pracownia Filmu Animowanego prof. Jerzy Kucia asyst. Robert Sowa prac.tech.Wojciech Sobczyk prac. tech.Jakub Ciastoń /1/2 etatu na stałe/ Pracownia Form Reklamowych prof. ASP Władysław Targosz asyst. Jakub Sowiński Pracownia Projektowania Książki i Typografii st.wykł. kw. I st. Zbigniew Majkowski wykł. Dorota Ogonowska Pracownia Liternictwa prof. Bolesław Oleszko prof. ASP. Wojciech Regulski st. wykł . Wacław Gawlik asyst. Renata Brońka Pracownia Projektowania Plakatu prof. Piotr Kunce st.wykł. kw. I st. Wojciech Kwaśniewski asyst. Michał Jandura na pierwszych 2 latach przechodzisz przez wiele pracowni(przez te z projektowania tez) i ogolnie sie rozwijasz specjalizacje zaczynaja sie od 3 roku pozdrawiam
Napisano 10 Marzec 200421 l w poznaniu jest pod multimediami no ale skoro krakowskie asp to nie bede szalal z danymi jak gurth:D pozdrawiam
Napisano 10 Marzec 200420 l Autor Pierzak: biore to za komplement, Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie, a ja takie lubie ;) Poza tym okladki win są czasami fajne (np. Komandos) :) gurth: Wielkie dzieki za informacje... mam jeszcze takie malutkie pytanko, ilu przecietnie jest chetnych na jedno miejsce?? little-ninja: :) no raczej Krakowskie...