miriam Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Witam Taki motyw dziś mi przez głowę chodził prawie cały dzień, i wszystko było by cacy gdyby jeszcze to co w głowie zdało się w pełnej formie na szopa przewalić ... cóż zatem idziemy ... ... Dawno, dawno temu, w czasach gdy na świecie nie było jeszcze komputerów, telewizorów, upierdliwego sąsiedztwa oraz pięknych niebieskich tabletek, a bezsenność oraz inne życiowe niepowodzenia leczono za pomocą młotka i kowadła, żyła sobie piękna Królowa. Nieszczęsny lost lobos, pokarał ją córką, która była jeszcze piękniejsza, a co gorsza na dodatek życiowo nieprzystosowana. .... I tak moli zacni można by ciągnąć bez końca opowieść którą wszak wszyscy zali znacie, ale nie tym razem, albowiem urzeczona pięknym kołowrotem Lewna zapadła sobie w głęboki sen, śniąc o pięknym księciuniu z bajki i wielu impreskach ... i w tym miejscu wracamy do naszej surrealistycznej rzeczywistości, szkic poniżej przedstawiać będzie, zapewne w/w opowieść. //Pozdr.
emmilius Napisano 24 Styczeń 2009 Napisano 24 Styczeń 2009 Jak dla mnie ciekawie się zapowiada ale troszkę za mało jeszcze żeby coś mówić. Nieźle kolorystycznie/malarsko wygląda okolica jej lewego oka :). Czekam na update...
thirdeye Napisano 27 Styczeń 2009 Napisano 27 Styczeń 2009 Heh jako "ojciec chrzestny" tego watku chyba musze sie wypowiedziec, po pierwsze dobrze ze go wrzuciles :) po drugie - tak jak napisal przedmowca - chyba jeszcze za wczesnie zeby cos konkretnego powiedziec. Jedyne co mi przychodzi do glowy to ze powinienes czasem zrobic odbicie lustrzane calosci (flip horizontal) zeby wylapac jakies niesymetrycznosci twarzy itp. zobaczylbys na przyklad ze lewa strona twarzy troche rozni sie od prawej. Klimat fajny i pomysl w miare ciekawy wiec jak podziubiesz jeszcze to moze z tego byc cos fajnego. Napieraj dalej! :)
miriam Napisano 27 Styczeń 2009 Autor Napisano 27 Styczeń 2009 Jak bozia da czas ;), to będzie kolejna odsłona na razie niestety musi poczekać ... Dzięki ;). // Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi