Shalivan Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 so wszystkiego naj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orchidee Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 łaa To są jeszcze ludzie, którzy o tym święcie pamiętają? Tak..ja miałam dostać kwiatka, ale ostatecznie ktoś wolał go umieścić w muszli (nie morskiej, klozetowej ==). żadna nowosć na tym szowinistycznym świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Orchidee, owszem, są jeszcze tacy, co pamiętają. Straszne, co mówisz o kwiatku, musiałaś się poczuć koszmarnie, jak ten kwiatek... ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 kabanosy drobiowe sa dobre. kiedy jest dzien mezczyzn tak wogule ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orchidee Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Ja koszmarnie? Broń Boże. Ja nie lubię kwiatków (tak, to wyjaśnia pochodzenie mojego nicku)- są zdecydowanie zbyt mało kreatywne... zresztą tak samo jak serce (naprawdę nie wiem kto skazał ten biedny narząd na taką brudną robotę). Czyż nie byłoby piękniej dostać na dzien kobiet np. dwukasetowy odkurzacz do spania mebli, albo kontener spinaczy, czy wreszcie gigantycznego kabanosa drobiowego? ok, nie robie offtopa boskie prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 np. dwukasetowy odkurzacz do spania mebli, albo kontener spinaczy, czy wreszcie gigantycznego kabanosa drobiowego?Przeczytalem tyle książek, obejrzalem tyle filmów, a okazało się, że to właśnie tu, na max3d, dowiem się czego potrzeba kobiecie do szczęścia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 leander- racja javor - wiem -_- (to taki speed ;p ) moze jeszcze cos to wrzuce... puzniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 Alez ja wszystko przeczytalem od poczatku do konca. Smiesz watpic? ;) Tak latwo sie mnie nie pozbedziesz. Co dzisiaj swietujemy? 8 marca powstala pierwsza kobieta? Dlaczego wysyla sie kobietom obrazki jak na walentynki? aa no to trzeba bylo tak od razu...ze chlopie przemeczony jestes i juz reka cie boli od rysowania 'obrazkow' po walentynkach heh tak maan 8 marca swietujemy powstanie kobiety :D bo 7 adam sie spocil i musial 8 odpoczac hehe hmm wniosek swieto potu? ;) co do odkurzacza hehe to ja widzisz leander mniej sie nameczylem bo nie przebrnalem przez te potezne knigi a na odkurzacz tez bym nie wpadl heh poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 No troche spóżnione ale zawsze. Zresztą ktoś powiedział, że ponoć święto kobiet jest codziennie...a może to o walentynki chodziło. Nie wiem.:) W każdym razie dołanczam się do życzeń. Taki szybki rysuneszek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 8 Marzec 2007 Autor Share Napisano 8 Marzec 2007 nom to ja reaktywuje watek z okazji dzisiejszego komunistycznego bardzo ladnego siweta :P wszystkiego dobrego :) pozdrowka ps. wielu pewnie wstyd za te stare rys,(mnie napewno) ale co tam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
superKOKO Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 oo dzięki śliczne. i właśnie za to was kochamy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 little-ninja jak zwykle skutecznie potrafi zmotywowac do rzucenia pracy w kąt i.. czynienia dobra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 zdjęcie pamiętam (jedno z modelką i drutami mam w high res), czcionkę znam (ciekawe ile kosztowała). podoba mi się oplecenie fontem ciała modelki. chociaż trochę nieczytelne to "are so" się wydaje na jej plecach :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 Dodalem 'ful' do 'beauty' bo wczoraj nie zdazylem i faktycznie dodalem troche alphy do napisu. Wszystkie kobiety urazone wczorajsza wersja prosze o wybaczenie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi