guru Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 znalazłem podobny temat na forum ale nie za bardzo funkcjonalny dla tego zadaje być może kolejny raz to pytanie. Jak zmienić kolor siatki obiektu który zaznaczamy na inny niż biały. Inaczej mówiąc - klikam na obiekt i siatka zmienia kolor (domyślnie biały). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 Customize/Customize User Interface/Colors i tam Elements Geometry i poniżej na liście Selection i ustawiasz kolor pisałem już to w tym drugim temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 Customise User Interface > Colors > Elements:Geometry > Selection - zmienic. Czasem max jest tak kochany ze nie lapie tej zmiany dopuki nie zrobisz restartu. Przynajmiej ja tak mam na 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2009 (edytowane) Customise User Interface > Colors > Elements:Geometry > Selection - zmienic. Czasem max jest tak kochany ze nie lapie tej zmiany dopuki nie zrobisz restartu. Przynajmiej ja tak mam na 9. no właśnie może o to chodzi ;]. bo wszystkie inne kolory zmienia dynamicznie ;] no faktycznie zadziałało;] Mozna zamknąc. dzieki za pomoc Edytowane 26 Styczeń 2009 przez guru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi