Tayos Napisano 31 Styczeń 2009 Napisano 31 Styczeń 2009 Witam, otóż po roku korzystania z routera Netgear WGR614 v7, napotkał mnie pewien problem otóż przy korzystaniu z internetu tracę połączenie, nie ważne czy jestem na stacjonarnym czy na laptopie, na obu komputerach nie mogę korzystać z internetu, ale tylko przez kilka minut, potem wszystko wraca do normy, lecz za chwilę znów się tak dzieje i tak w kółko. Gdy tracę połączenie z internetem nie mogę się też zalogować na router, a gdy go zresetuje (tj. wyłączę i włączę) znów internet się pojawia. Wskazywało by że to wina routera, ale występuje następna dziwna rzecz, router normalnie działa, bez żadnych przerw, ani przerywania połączenia miedzy godz. ok. 21-11 rano. Spotkał się ktoś z tym i wie jak to rozwiązać. Proszę o pomoc i Pozdrawiam.
RA Napisano 18 Kwiecień 2009 Napisano 18 Kwiecień 2009 A czy ja się ciebie pytam? :) Autor wątku jest z Gliwic, a ja mam od paru dni podobne problemy. U mnie w sieci (Magsoft) problem jest gdzieś na kablach, dopiero to naprawiają.
Rekomendowane odpowiedzi