wuj Napisano 3 Luty 2009 Napisano 3 Luty 2009 (edytowane) Witam, Czas pracy jakieś 16-20 godzin, C4D+Vray, render troche ponad 2h na pentiumM 1,5ghz :) Pozdrawiam, Ps. Aby nie smiecic na forum wrzucam tu jeszcze 2 nastepne sceny do oceny. - lotnisko renderowane w C4D Sketch&Toon + Post w Gimp - Baba to C4D i Vray (wiem - ubior baby do poprawy;-) ) Edytowane 4 Luty 2009 przez wuj
pressenter Napisano 3 Luty 2009 Napisano 3 Luty 2009 Wydaje mi się, że jakieś takie troszkę bez kontrastu i życia. Kamera też chyba troszkę kopnięta, ten domek tak się zbiega ku górze, ale poza tym nie mam do czego się przyczepić, no może tylko jakiegoś ripple bym dodał dookoła kwiatków na wodzie. ;)
wuj Napisano 4 Luty 2009 Autor Napisano 4 Luty 2009 Dzieki za komentarze, Co do koloru - zawsze mam z tym problemy (pewnie dlatego, ze jestem daltonista :-D ) - pokombinuje jeszcze. Trawa bez disp'a - disp raczej by zabil mojego potwora z 1G ram'u. Pozdrawiam
!Ewert Napisano 4 Luty 2009 Napisano 4 Luty 2009 w domku pare materiałów jest do poprawy ale ogolnie bardzo mi sie podoba.
infected Napisano 4 Luty 2009 Napisano 4 Luty 2009 Domek ogólnie podoba mi się – troszkę się przewraca. Woda zbyt idealną powierzchnię ma.
adam_m Napisano 4 Luty 2009 Napisano 4 Luty 2009 Jeśli chodzi o domek to pomijajac to co inni wymienili, wygląda ok, no może z wyjątkiem tych kamieni dookoła wody. Wyglądają sztucznie, jak z tworzywa sztucznego ;) Dodaj trochę zabrudzeń, glon czy coś w tym rodzaju.
Rekomendowane odpowiedzi