Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,prosze nie besztac od razu za pytanie, nie wiem czy glupie czy nie,ale nie znam odpowiedzi i sie mecze, nawet nie jestem pewny czy to jest odpowiedni dzial na to pytanie. Dzis pierwszy raz w zyciu odpalilem 3ds max wersja 2008, wlasnie skonczylem prace na podstawie jednego z tutoriali,a mianowicie zmodelowalem felge i osobno opone,tak wiec w jednym pliku mam felge a w drugim opone, no i moje pytanie: jak polaczyc jedno z drugim? w AutoCADzie moglem to zrobic przez stworzenie bloku i otwarcie go w drugim projekcie czy chociazby zwykle kopiuj-wklej. A jak w 3DS Max? import/export? - jedno i drugie mi wywala jakis blad i wylacza program.wiec odpowiedzi nie znam. Jesli bedzie, to bardzo dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

w maxie do tego słuzy opcja merge. łączysz jedną scene z druga lub jej fragmenty wedle uznania

Napisano

Dzieki uprzejmie za szybka odpowiedz. Probowalem merge wczesniej,jednak mi nie wychodzilo i sie poddalem wierzac, ze to nie ta funkcja - moj blad. Jeszcze raz dzieki serdeczne! Pozdrawiam!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności