Turpis Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 (edited) Witam, Jest to moja pierwsza wizka na forum (i w ogóle pierwsze poważne podejście do wiz), i chciałbym dowiedzieć się, czy jeszcze może coś w niej dodłubać, zmienić... Wiem, że praca nie umywa się do prac "wizualizacyjnych" wymiataczy na forum, ale co tam :) MAX + MR + PHOTOSHOP Render Time: ok 7h Link do do większej wersji: http://www.imagic.pl/public/253533/recepcja_post.jpg Z góry dzięki za commenty, pozdrawiam Edited February 7, 2009 by Turpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
mort Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 rzeczy które najbardziej rzucają mi się w oczy: -tekstura podłoga z ohydnym tilingiem i niewymiarowymi dechami -nieciekawy kadr, mógłbyś pokazać większą przestrzeń pomieszczenia a nie tylko jedną ścianę - wszystko co jest w pomieszczeniu stoi pod ścianą i dziwnie to wygląda. -zdaje mi się że napis jest za nisko, ale to chyba zależy od projektu? - światło jakieś takie...nietakie :P może dodaj trochę błękitu tu i ówdzie dla kontrastu, czy coś? i chyba tyle Salve Mort 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turpis Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 Aż tak źle? No to zaliczyłem załamkę :) Z kadrem, może racja. Popracuje nad nim i coś umieszczę. Może ladę w miejscu aktualnego umieszczenia kamery i kamerę w miejscu okna? Podłoga... może się nie znam, ale mi wydaje się że jest całkiem ok. Oświetlenie - dorzucę jakieś sztuczne światło wewnątrz, jakieś halogeny czy coś, może się poprawi. Jeśli moderator uzna że należy przenieść wątek do WIP-a, niech się stanie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neiraa Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Załamka, rzecz normalna na początku. I tak teraz jakoś miło się tutaj zrobiło. Skoro to mental, to dałabym daylight system, bo mr sky pięknie ci wyciągnie światło, mr sun też niczego sobie. Nie ma sensu kombinować z IESami, dopracuj to. Materiały leżą, niestety. I fotele wyglądają jak dmuchame dętki. Stolik zdecydowanie za niski, chyba że to podnóżek. Reszta j.w. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts