p_e_t_e_r Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 czesc mam wersje softimage 4 extreme ale po uruchomieniu uruchamia sie w jakims trybie i wyglada to jakby byla to jakas wersja pod dos... ?! czy to mozliwe ze to jakas starsza wersja na zasaedzie jak np jest 3ds max oraz 3d studio ???? no i nie chodzi w innychg rozdzielczosciach niz 1024x768 oraz 1280x1024, a mi to za nic nie pasuje dzieki za odpowiedzi
Bzyku Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 Bo jestes w posiadaniu softimage|3d v.4, a tego avid juz nie rozwija, wiec nowszej wersji juz nie bedzie. Jest to soft typowo unixowy wiec nie dziw sie ze odpala sie doslownie jak jakis program pod dos-a. A co do rozdzielczosci to XSI tez wymaga 1280x1024 chociaz daje sie jeszcze pracowac na 1024x768 ale trzeba sie liczyc z trudnosciami zwiazanymi z interfacem niestety.poprostu nie wszystko sie na ekranie miesci:( jak u mnie
p_e_t_e_r Napisano 9 Marzec 2004 Autor Napisano 9 Marzec 2004 ok wiec jaka jest obecnie popularna wersja do zabawy pod windows ktora polecacie ??? zz tego co zauwazylem na vtutorialu to ma naprawde niezle mozliwosci edycyjne do polymnodelingu, wiele malych a pozytecznych funkcji... ???
p_e_t_e_r Napisano 9 Marzec 2004 Autor Napisano 9 Marzec 2004 w miare pelna nazwa zebym znow czegos innego nie znalazl przez przypadek dziekuje
Bzyku Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 No to jest softimage xsi 3.5 lub tez 3.5.1.1(najnowsza wersja) to jest napewno to co widziales na videotutach. A wszyscy czekamy na 4 :D
p_e_t_e_r Napisano 9 Marzec 2004 Autor Napisano 9 Marzec 2004 dzieki serdeczne za pomoc, poki co wracam do maxa....
Batou Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 No właśnie czekamy i czekamy i się doczekać nie możemy. Początek marca już jest a czwóreczki niema. Szkoda, bo fizyka zapowiada się smakowicie. Wreszcie będzie dynamika ciał stałych. Jak narazie w xsi mamy do sypozycji \"jedynie\" soft body, \"szmatki\" oraz modół do tworzenia włosów wraz z ich dynamiką.
Rekomendowane odpowiedzi