mrozik26 Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 Nigdy Nie miałem takiego uczucia ... chciałbym zmienić coś w obrazku ale nie wiem co bo każda zmiana przywołuje wymioty więc kończę ... bo cierpliwość jednak ma swoje granice pracka to ołóweczek nadmalowany ^^ nie wiem coś mnie skusiło do takiego experymentu
Robert B. Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 hehe sadzonka wymiata ;P choć ta ręka przy lasce mi się nie podoba reszta ok :)
windowlicker Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 no jakbys popracował nad modelunkiem jeszcze... niezłla mordka
Urbanboogie Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 Nie to zeby mi firma Nivea placila za reklame czy cos, ale moglby sobie ten pustelnik kupic sloik kremu na spole z zyrafa maszruma ;P Bo cerze na czole to do pelni zdrowia troche brakuje na moje oko. A tak powaznie to rylo fajnie wyszlo :) reszta troche odstaje, z jednej strony to moze i dobrze, bo nie odciaga uwagi, chociaz ja bym chyba tlo calkiem od nowa zrobil i troche inaczej wykadrowal. Ale to tylko moja prywatna wizja.
Rekomendowane odpowiedzi