Napisano 12 Grudzień 200222 l heja..szukalem w nocy tutoriali do paintera i natknolem sie na ciekawa rzecz..program do malowania ktoory pozwala nagrywac ( tak jak zbrush) proces tworzenia. dorwalem 2 takie :nagrania\"..moga byc pomocne. program jest chiba japonski :D wiec mozecie miec problemy w polapaniu sie o co w nich chodzi..ale wystarczy jak przeniesiecie ikone pliku tutoriala na ikonke programu..samo poojdzie wrzucilem to do siebie bo moglibyscie miec problemy z zesaniem (ja mialem) :\\ OpenCanvas - prog-600kb Tutoriale(2)-1,4mb moze komoos pomoze - mi pomoglo:) PS. TEN PROG TO NIE WAREZ! to darmowa (chiba:) )wersja testowa
Napisano 12 Grudzień 200222 l Angielsk± wersję mozna poci±gnac na www.portalgraphics.net/ w tej z japońskimi (lub chińskimi) krzakami ciężko sie połapać oba tutoriale mangowe, ale warto popatrzeć :) szczególnie na noc96
Napisano 14 Grudzień 200222 l Autor heja kolejna dafka tutkow 4 o tematyce mangowej : tuty mangowe autorem jest cos w stylu : ÚčŇŤ ŞżÎ$Ăě :>
Napisano 14 Grudzień 200222 l jeszcze...jeszcze :D:D...moim zdaniem cool. Zwlaszcza mi sie poczatki podobaja kiedy tak sobie szkicuje :D:D...moim zdanie czadzior a noc to powala...normalnie rozlozylo mnie kiedy robil te detale na \"zbroi\" :D:D...tylko nie wiem co to jest ten krag wokol jej pasa ?
Napisano 17 Grudzień 200222 l a ja mam pytanie nie wiem czy to tutaj co jest z tutkiem gotmana ? nie kce mi go sicgac ze strony bo jakeis newsy wyskakuja czy cus ?