Black Pantera Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 (edytowane) Witam, Przestawiam mój 2 ukończony model , tym razem to Toyota Supra.Dziś wieczór dodam jeszcze jedno ujęcie.Proszę o komentarze: Edytowane 12 Luty 2009 przez Black Pantera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rallyman Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 no to będe pierwszy :P nie jest źle, mogłes jeszcze troche pomęczyć, ode mnie +2* (może za ostro ale tak jak mówie mogłes troche pomęczyć, chociaż bok wyprostować:/ ), mam nadzieje że aston będzie prostszy, pozdrawiam i życze wytrwałości w pracy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Pantera Napisano 12 Luty 2009 Autor Share Napisano 12 Luty 2009 Właśnie nie wiem co robić z tym Astonem.W necie blueprint jest 1 , na dodatek zawiera tylko front ,back , side .Nie było by z tym problemu , gdyby nie fakt , ze side kompletnie się nie zgadza z front , front ma dziwną perspektywę...zaczołem robić wg. side i referki z neta ale nie wiem jaki z tego może być efekt ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Calkiem ładnie, choć jak na taki sprzęt jaki masz to ustawienia mogełś dać lepsze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leniuch Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 i ty masz do tego wszystkiego 14 lat? :8 wolę nie myśleć, co będziesz robił na kilka lat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis3k Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Model całkiem przyjemny. Nie podobają mi się szyby, za ciemne, ale rozumiem, że to ściema, bo nie robiłeś wnętrza. światła, też jakoś dziwnie wyglądają, Jeżeli to VRay to chyba nie włączyłeś w color mappingu opcji Sub Pixel Mapping bo, w niektórych miejscach są przepalone bliki, ale można podretuszować. Co do lakieru to ziarno razi po oczach. i co to są te słoje na atrapie przedniego zderzaka? Ogólnie spoko to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Pantera Napisano 13 Luty 2009 Autor Share Napisano 13 Luty 2009 W zasadzie to nie słoje tylko niestety taka mapka....i tak ją w Psie obrabiałem.Sub Pixel zaznaczony ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 jak na 2 model to rewelka ! render bomba pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forestt Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 Naprawdę wyszło spoko jak na początek, jednak pewne niedociągnięcia są. Powodzenia w dalszej pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blader Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 Na szybie to odbicie jakies takie, widac ze sztuczne :( Ale pozatym jak na drugi model to swietne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
image.nation Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Model niezly... wrzucilbym HDRI :D jest zalamanie na refleksie miedzy zderzakiem a nadkolem :D a tak ogolnie dosyc dosyc podoba mnie sie :D 3+ powiedzialbym nawet 4- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 na boku auta jakieś takie mleko :/ ii jak image.nation mówi dawaj to w jakieś hdri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Pantera Napisano 1 Marzec 2009 Autor Share Napisano 1 Marzec 2009 Trochę nie udany render: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi