Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Pierwszy samochód i mój błąd bo złapałem sie za robote bez blueprintów, to samochód koncepcyjny więc pewnie dlatego jeszcze ich nie ma, ale spodobał mi sie i chciałem go zrobić, ma dużo błędów i sam nie wiem czy to

ciągnąć dalej , sami osądźcie i doraźcie .

55057584va0.jpg

75165065yc4.jpg

13971969rt3.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zrob wiecej modeli, popatrz na siatki, obserwuj uwaznie refki, i na razie modeluj z wszystkimi rzutami.

Ale skoncz ten model, zeby weszlo ci to w krew. (Konczenie, nie?)

Napisano
  • Autor

No nie zaszkodzi go dokończyć , musze jeszcze quada dopieścić i dropshipa :).W miedzy czasie trochę sie douczę ( poczytam forum i toutoriale przejrze ).

Napisano

według mnie to kaszana: odległość tylnego koła od zderzaka jest inna niż od karoserii, no chyba że ten samochód był rozbity to wtedy zgadzało by się, no i jest pogięty w kilku miejscach

Napisano
No nie zaszkodzi go dokończyć , musze jeszcze quada dopieścić i dropshipa :).W miedzy czasie trochę sie douczę ( poczytam forum i toutoriale przejrze ).

wiesz, to nie jest tak ze "o dzis wieczorkiem lookne sobie refki i przejze pare tutkow to jutro bede wiedzial jak modelowac samochody"

Napisano

Vorenus: Jeszcze nie tak dawno temu bo lekko ponad pół roku temu zaczynałem , i myslalem tak jak ty, duzo sie zmieniło i powiem Ci tyle --> Słuchaj starszyzny mają chłopy racje!! ;)