Vorenus Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 Pierwszy samochód i mój błąd bo złapałem sie za robote bez blueprintów, to samochód koncepcyjny więc pewnie dlatego jeszcze ich nie ma, ale spodobał mi sie i chciałem go zrobić, ma dużo błędów i sam nie wiem czy to ciągnąć dalej , sami osądźcie i doraźcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 Od nowa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 bez bp glupoty moga ci powychodzic,lepiej zacznij od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Zrob wiecej modeli, popatrz na siatki, obserwuj uwaznie refki, i na razie modeluj z wszystkimi rzutami. Ale skoncz ten model, zeby weszlo ci to w krew. (Konczenie, nie?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorenus Napisano 16 Luty 2009 Autor Share Napisano 16 Luty 2009 No nie zaszkodzi go dokończyć , musze jeszcze quada dopieścić i dropshipa :).W miedzy czasie trochę sie douczę ( poczytam forum i toutoriale przejrze ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 według mnie to kaszana: odległość tylnego koła od zderzaka jest inna niż od karoserii, no chyba że ten samochód był rozbity to wtedy zgadzało by się, no i jest pogięty w kilku miejscach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4rcus Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 No nie zaszkodzi go dokończyć , musze jeszcze quada dopieścić i dropshipa :).W miedzy czasie trochę sie douczę ( poczytam forum i toutoriale przejrze ). wiesz, to nie jest tak ze "o dzis wieczorkiem lookne sobie refki i przejze pare tutkow to jutro bede wiedzial jak modelowac samochody" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Vorenus: Jeszcze nie tak dawno temu bo lekko ponad pół roku temu zaczynałem , i myslalem tak jak ty, duzo sie zmieniło i powiem Ci tyle --> Słuchaj starszyzny mają chłopy racje!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi