asblaze Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Jeszcze nie opad kurz po premierze filmu, a już pojawiło się info o nowym serialu z RMG. http://www.film.wp.pl/id,95071,title,Nowy-serial-animowany-od-tworcow-Wlatcy-Moch,wiadomosc.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 2 Marzec 2009 Autor Share Napisano 2 Marzec 2009 http://1000uczynkow.pl/ - to już dzisiaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 ma premiere wtedy co watchmeni, blad ! ;) o wiele bardziej podoba mi sie kreska , mam nadzieje ze humor tez mi podejdzie pozdro asblaze- zapodaj jakis wyciek , making of albo cos, bo tak pustymi rekami to nie wypada ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blader Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 Popieram ttaaddeekk: Z czym do ludzi asblaze :D. A na serio, to dzieki za informacje, wogole bym nie wiedzial :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiś90 Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 Trochę tandetny ten pierwszy odcinek, choć graficznie prezentuje się dużo lepiej niż Włatcy Móch. Moim zdaniem postacią brakuje charakteru, który posiadali bohaterowie WM, ale widziałem tylko jeden odcinek więc mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 muszę przyznać, że po oglądnięciu pierwszego odcinku mam ochotę na więcej :) bardzo fajnie to wygląda, też pod względem technicznym czekam na więcej odcinków tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 nawet nawet da sie ogladac na youtubie ktos juz to wrzucil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 6 Marzec 2009 Autor Share Napisano 6 Marzec 2009 Dzisiaj powtórka - tv4 godz 21 ;) Może też strona ruszy pełną parą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi