Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ot takie szybkie wnętrze i testy Dof. Sugestie i uwagi mile widziane. 3DS Max 9+vray.

kasia4.jpg

kasia3.jpg

model4g.jpg

model4d.jpgmodel4c.jpg

a%3E

UHuo8-c6pWOcgOHikFexeA?feat=directlink

table%3E

Edytowane przez jarross

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 5,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Buty wygladaja lewitujaco.

Na tych dolnych podloga sie strasznie odcina. W zasadzie tylko ona ma jakas wyrazniejsza teksture, wszystko inne wyglada bardzo plasko. Ogolnie dosc przyjemnie :)

Napisano

Z butami j/w. I czy łóżko nie jest za szerokie jak dla jednej osoby? :-)

Napisano

A mi sie podłoga podoba :) Tzn Te deski, czy coś ładnie wyglądają :) Jeszcze jakby na tym łóżku jakaś śliczna nastolatka była to mmmmm. :D

Napisano

Mam wrażenie, że troche tam za jasno. Inna sprawa to pościel i poduszki. Coś z nimi nie tak wygląda to na kiepskie materiały. No i te buty. Jeśli to pokój nastolatki to pasowałyby tam chyba bardziej jakieś pumy , najki itp bo te szpilki nie podkreślają klimatu pokoju dla nastolatki.

Napisano
  • Autor

Witam

Dzięki za komentarze. To może ja wyjaśnię. Pokój dla córki mojej szefowej. Łózko 140/200cm ikea (90cm za mało 120cm nie ma) ma takie być. Pokój pusty i bez bałaganu bo wizka ma na celu pokazanie czy zmieści się łóżko, szafa, biurko, fotel i tak dalej oraz do testów kolorystyki i głównie szafki pod oknami. Buty nie lewitują (chociaż tak to może wyglądać) i tego ujęcia szefowa nie widziała, zrobiłem je by pobawić się dofem. Oprócz podłogi nie przywiązywałem uwagi do materiałów (podłoga istnieje taka właśnie). W pomieszczeniu są 4 okna (2 połaciowe) i tam jest naprawdę jasno.

Pozdrawiam