jarross Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 (edytowane) Ot takie szybkie wnętrze i testy Dof. Sugestie i uwagi mile widziane. 3DS Max 9+vray. Edytowane 19 Luty 2009 przez jarross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Buty wygladaja lewitujaco. Na tych dolnych podloga sie strasznie odcina. W zasadzie tylko ona ma jakas wyrazniejsza teksture, wszystko inne wyglada bardzo plasko. Ogolnie dosc przyjemnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Pantera Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Dobija mnie cień poduszek i ich materiał.Ogólnie ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GerL@nT Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Za czysto (jak na pokój nastolatki) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Z butami j/w. I czy łóżko nie jest za szerokie jak dla jednej osoby? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blader Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 A mi sie podłoga podoba :) Tzn Te deski, czy coś ładnie wyglądają :) Jeszcze jakby na tym łóżku jakaś śliczna nastolatka była to mmmmm. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 ładnie wyszło, tylko brakuje wielkiej szafy na ubrania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFlogic Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Mam wrażenie, że troche tam za jasno. Inna sprawa to pościel i poduszki. Coś z nimi nie tak wygląda to na kiepskie materiały. No i te buty. Jeśli to pokój nastolatki to pasowałyby tam chyba bardziej jakieś pumy , najki itp bo te szpilki nie podkreślają klimatu pokoju dla nastolatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 21 Luty 2009 Autor Share Napisano 21 Luty 2009 Witam Dzięki za komentarze. To może ja wyjaśnię. Pokój dla córki mojej szefowej. Łózko 140/200cm ikea (90cm za mało 120cm nie ma) ma takie być. Pokój pusty i bez bałaganu bo wizka ma na celu pokazanie czy zmieści się łóżko, szafa, biurko, fotel i tak dalej oraz do testów kolorystyki i głównie szafki pod oknami. Buty nie lewitują (chociaż tak to może wyglądać) i tego ujęcia szefowa nie widziała, zrobiłem je by pobawić się dofem. Oprócz podłogi nie przywiązywałem uwagi do materiałów (podłoga istnieje taka właśnie). W pomieszczeniu są 4 okna (2 połaciowe) i tam jest naprawdę jasno. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi