cinac Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Witam wszystkich Czy ktoś mógł by mi wytłumaczyć w jaki sposób mozna przekształcić mape w materiał który później mógl bym przypisać do obiektu.Generalnie chodzi mi o to kiedy mam już mapę jaką potrzebuje próbuje przypisać ja do materiału wówczas w/w materiał nie wygląda do końca jak ta mapa.Chciałbym projektować meble używając map które robie swoją cyfrówką i nie wiem w jaki sposób w/w zdjęcia przypisac do obiektu. Czy ktoś wie jak to zrobić???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 gdybys jeszcze napisal z jakiego programu kozystasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 przypisujesz pod kanał difuse. poczytaj o teksturowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinac Napisano 20 Luty 2009 Autor Share Napisano 20 Luty 2009 Dla ułatwienia dodam ze uzywam maxa 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi