Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jest to mój projekt na zaliczenie. Jako, że moim założeniem i celem projektu był bilard, więc elementy z nim związane są w całości wykonane przeze mnie ;-) Czego nie mogę powiedzieć o samym pokoju w którym te elementy umieściłem.

Moje pierwsze spotkanie z 3ds Max, więc jest parę niedociągnięć (nie będę wymieniał pewnie przyuważycie). Nigdy wcześniej nic w nim nie robiłem ;-)

Animacja:

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Sam ruch bili jest ok. Ale materialy sa slabe, ruch kamery dziwny i niewiele wnoszacy. Typografia naprawde fatalna. Widok za oknem zostal juz wspomniany. Moja rada - nie sil sie na fotorealizm, do ktorego daleko - zrob ten pokoj nieco abstrakcyjny. I naprawde zrob lepsze napisy.

Sorry, ze tak zjechalem, ruch bili mi sie naprawde podoba :)

Napisano
Popatrz co sie dzieje za oknem i to popraw.

widzialem, widziałem dlatego napisałem o 'niedociagnieciach' ;-) renderowalo sie noc przed zaliczaniem wiec nie mialem czasu juz na poprawe ;-)

bylem po prostu ciekawy co o tym sadzicie jako prace uzytkownika, ktory nie ma w tym doswiadczenia ;-P

ps. jeszcze jest jedno 'porządne' niedociągnięcie, a mianowicie lewitujący kij ;-) (można zobaczyc w trakcie objazdu kamera stołu)