Araiel Napisano 23 Luty 2009 Napisano 23 Luty 2009 Wiem, że do końca zostało 5 dni, a w regulaminie jest napisane, że temat trzeba założyć do 7 dni przed wysłaniem prac, ale mam nadzieję, że zostanę łagodnie potraktowany - to mój pierwszy ChC tutaj. Taki szybki speed - żeby złapać ogólny zarys postacy. Do tego zacząłem trochę hełm robić.
rosikowski Napisano 23 Luty 2009 Napisano 23 Luty 2009 Powodzenia na pierwszej bitwie ~! dobrze ci radze : stopniowo pracuj nad grafiką... szkic, bryła, detal
Araiel Napisano 23 Luty 2009 Autor Napisano 23 Luty 2009 W dp za mocny nie jestem - to dopiero moje początki. Ale mam nadzieję, że po kilku takich konkursach nabiorę wprawy i załapię trochę techniki :) Mały update:
rosikowski Napisano 23 Luty 2009 Napisano 23 Luty 2009 nom ten update rzeczywiście mały, nie potrzebnie przy nakładaniu koloru zrezygnowałeś z lini, w ogóle nie wiem jaki miałeś w tym cel pokazywać nam że dodałeś jeden kolor ?~?~?? a tak pozatym to anatmia ci leży, długość ręki (razem z dłonią) powinna się kończyć mniej więcej na wysokości krocza, cyce nie są tak zbudowane, od kolan do stóp, też kiepsko, popracuj też troszq nad samą głową zajrzyj tutaj http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=42985 jestem pewien że ci ten wątek bardzo pomoże i pamiętaj jeśli chcesz stworzyć dobrze wyglądający, poprawnie anatomiczny projekt postaci czy też humanoida, musisz posiadać ogrom wiedzy ~! pracuj pracuj i jeszcze raz pracuj, później zauważysz że im więcej będziesz umiał tym więcej będziesz chciał rysować/malować, ponieważ coraz większą przyjemność będzie ci to sprawiać... powodzenia i prosze cię skończ ten projekcik xD
Urbanboogie Napisano 23 Luty 2009 Napisano 23 Luty 2009 Moze i jest minimalnie za dluga, ale z tym skroceniem do krocza to bym uwazal, z tego co wiem konce palcow powinny siegac mniej wiecej do polowy uda, latwo to sprawdzic ;)
rosikowski Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 Nooo... teraz jak patrze na ten obrazek to widzę że to raczej nie ręka jest problemem tylko nogi... EDIT a teraz jak patrze to sam już nic nie weim ....;-p
Rekomendowane odpowiedzi