Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam! Jakieś miejsce do bezstresowego przesłuchiwania nowych breaków i winyli. Na początku miał być sam gramofon, ale było łyso, więc troszkę się rozrosło tło dla niego. Właściwie nie mam siły, ani czasu na dodawanie czegokolwiek, więc wrzucam do finished.

(max + mental)

97792524.jpg

w1600.png

50023586.jpg

w1600.png

94075810.jpg

w1600.png

97128395.jpg

w1600.png

20206700.jpgw1600.png

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Ale jak macie jakieś sugestie dotyczące tego co jest nie tak, co do poprawy itp, to chętnie wysłucham :)

Napisano

Monotonne kolorystycznie. Widok za oknem jakoś z innej bajki. Kanapie przydałoby się trochę więcej finezji - detalu. Mapowanie siada (na zbliżeniu) na chamferach tego co to przez środek pokoju idzie, a nie wiem jak to nazwać. Ale to takie moje marudzenie, troche żywiej z kolorami ewentualnie kontrastami i powinno być lepiej, choć i tak nie jest źle.

pozdr

Napisano
  • Autor

Korbol, dzięki za chwilę uwagi, heh. Kolory i "mdłość" zamierzona, żeby całość była załatwiona w sposób minimalny. Macie jeszcze jakieś sugestie? Albo ewentualnie coś, co jest w miarę okej i spoko? :D

Napisano

Do odsluchiwania to raczej kanapa powinna byc ustawiona naprzeciw kolumn, coby "dwoma uchami" lapac dzwiek. Pozatym sam beton wszedzie, niezle echo i poglos bedzie powodowal czyli lipa z czystym dzwiekiem. Przydalo by sie wytlumic to miejsce na maxa. I jeszcze nie ma kabli do sprzetu i okna sie chyba nie otwieraja;-)

Napisano

gdybymnie zamkneli w takim pokoju z betonu z winylami to wkrótce wszędzie byłaby porozpryskiwana krew po tych ścianach ; ]........ zapomniałeś o podstawkach na kable ;DDDDDDDDDD i o urządzeniu które przewija CD płyty ; )

Napisano

Światło takie sobie w całym pomieszczeniu jest jakby równo nasycone, no i widok za oknem tez jakby z innej bajki, poza tym ciekawy projekt.

Napisano
  • Autor

Dzięki Wam za komentarze.

[MB] Nie wiem czy jest sens stosować jakiekolwiek maty wygłuszające, bo to nie ma być studio, tylko minimalistyczny pokój dzienny z możliwością wyleżenia się i odsłuchania paru płyt :)

norden, dzięki za wysublimowane odczucia, heheh

Filip, widoku za oknem nie chciałem w żaden sposób podrasowywać i ingerować w niego, jedynie tyle żeby horyzont i oświetlenie w miarę się zgadzało, a sam pomysł wymyślony na szybkości :D

Napisano

A ja mam pytanie z innej beczki. Czy to odpowiedź na konkurs Klera?

To nie zlośliwy przytyk. Pytam, bo widzę tam meble tej marki - paskudne jak zwykle.

Napisano

uwierz mi ale w takim pokoju nie chcialbys chyba sluchac glosnej muzyki xD... Te Betonowe sciany i podloga nie przyczynia sie do wytlumienia pokoju i calosc wyglada jak izba jakiegos chojraka z gwiezdnych wojen. ale ogolem ladnie i wiem mysle ze tekstury dobierales czysto z estetycznej strony i calosc ladnie wyglada poza tym krajobrazem za oknem ktory poprostu troche nie pasuje

Napisano
  • Autor

d.b - heh, akurat ta sofa i ten fotel jakoś mi siadł jeśli chodzi o kształt etc, co nie zmienia faktu, że 90% oferty klera to jakaś padaka. A to nie jest żadną odpowiedzią na tamten konkurs, po prostu całość wnętrza miała być tłem dla gramofonu, który kiedyś tam sobie dłubałem w wolnych chwilach.

Areien - Dzięki za komentarz. Miało być minimalistycznie i jest :) Jakaś podstawowa przeszkoda dla fal akustycznych występuje, a to że w czymś takim byłby pogłos miał rekompensować niepasujący do całej reszty widok za oknem :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.