Napisano 28 Luty 200916 l Witam jako początkujący w świeci 3D zrobiłem swoja pierwsza animacja, w tym przypadku zacząłem od burzy także zapraszam do obejrzenia i komentowania. [ATTACH]61647[/ATTACH]http://yayzzo.pl/content/view/27874/ Edytowane 6 Marzec 200916 l przez comands
Napisano 28 Luty 200916 l ach jakie przyjemne to full hd w którym widać każdy piksel obrazu pokaż lepszą wersję :) ale z tego co widzę jak na początek to jest nieźle :P a nawet dobrze :P bo ja nie umiałem nic zrobić na początku. tylko szkoda ze takie krótkie, złoty podział mogłeś zrobić w drugą stronę (czyli woda do dolnej 1/3 kadru) i dodać dźwięk grzmotu
Napisano 1 Marzec 200916 l Autor hehe no to full HD musze jeszcze dopracować chce tam dodać jeszcze cos moze jakąś łódke i wydłużyć troche Edytowane 1 Marzec 200916 l przez comands
Napisano 3 Marzec 200916 l - deszcz zagęszcza powietrze - więc przydałaby się "perspektywa powietrzna"... choryzont nie byłby widoczny... w deszczu 1km dalej może byłoby widać statek, ale przy burzy widoczność spada do kilkudziesięciu metrów... - popracuj nad kolorem wody, - najważniejsze - skasuj te błyskawice.! - model wody wydaje się wyć ciekawy... Rada... zainscenizuj 4 różne scenki z użyciem tej wody... sprawdź różnice na zdjęciach i postaraj się wychwycić jak najwięcej różnic... (np. buża, słoneczny dzień, księżywowa noc, romantyczny zachód słońca) pozdrawiam.
Napisano 4 Marzec 200916 l Autor No teraz jestem w trakcie przerobienia tej scenki na scene z efektem tornado zobaczymy co z tego wyjdzie