Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

lol :D błagam :D więceeej !!!!:D

PS: nie jestes z Łodzi, przyznaj sie.......proszee :D

Napisano
  • Autor

jesem z Chojen ;p i jest "chojny" i dziele sie swa sztuka z wami a ty ??

zaraz dstaniesz wiecej

Napisano

Albo pokazujesz prace jak miałeś 10 lat i zaraz wystrzelisz z jakąś mega dopieszczoną mając lat ~20 i wówczas nacieszymy oczy lub (co bardziej prawdopodobne) szukasz taniej sensacji i chcesz w "bardzo wymyślny" sposób wprowadzić zamęt lub w jakimś celu sprowokować... bo temat, albo ironiczny do bólu co się Tobie chwali za poczucie humoru, albo właśnie w celach prowokacyjnych, bo prace baaardzo średnie.

Napisano

Witam,

Twój wątek został źle nazwany. Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum dot. nazewnictwa wątków oraz naniesienie poprawek. W przypadku braku reakcji wątek zostanie usunięty.

Napisano
  • Autor

raczej ironia nie szukam sensacji chcialem wam tylko pokazac moje rysunki jestem samoukiem wiec prosilem o ocene prac a to z duzym rysuniem to rzeczywiscie na szerokosc jest wiekszy odemnie a nie wiem o co chodzi Rembikwi chba moja beztroska forma wypowiedzi go podraznila wnioskuje ze jestes specjalisa prace robilem w wieku 17 lat wiec czy "bardzo srednie" jak na kolesia ktory nigdy nie mial zjec ani warstatow z rysowania to niezle czy lipa ?

Napisano

.....lipa....nie chodzi tu o "warsztaty" tylko o pewien zmysł postrzegania pewnych rzeczy....musisz sie naumiec przekladać to co widzisz na papier

Napisano

Specjalistą nie jestem OJ NIE! Chodziło mi w sumie o Twój sposób wypowiedzi jeśli Cie uraziłem to wybacz... jeśli chodzi o tę dużą pracę, lepiej rysuj na mniejszym formacie na razie, możesz w krótkim czasie się zrazić, na mniejszych szybciej osiągniesz lepsze efekty, czyli dużo i częściej. Niedługo pewnie wypowiedzą się inni, że lepiej zacznij od prostszych rzeczy.Takie małe wtrącenie (osobiste), jeśli jakieś podteksty religijne w pracy, to lepiej dojrzeć do tego emocjonalnie i warsztatowo.

Napisano

bida z bryndzą. Mysle ze jezeli nie chodziles na warsztaty zadne ani na kola plastyczne [a nadal chcesz rysowac] to powinienes zaczac. Tam ucza podstaw a to Ci pomoze.

[PS. co do wielkosci rysunku to rzeczywiscie musisz byc maly ;D albo panele na podlodze bardzo duze ;P]

Napisano

powtarzam:

Twój wątek został źle nazwany. Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum dot. nazewnictwa wątków oraz naniesienie poprawek. W przypadku braku reakcji wątek zostanie usunięty.