Gość Tanan Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Tak jak w temacie, chcialem spytac jak wlaczyc siatke obiektu w widoku perspektywy. Na wszystkich innych widokach mam ta siatke, a na perspektywie nie. A drugie pytanie to, gdy na np. widoku z frontu obroce przedmiot, to jak powrocic do widoku frontowego, po jakims czasie. Uzywam MAXA 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 To czy i jak widzisz siatkę kontrolujesz za pomocą F3 i F4. Przywrócenie frontu, to kwestia wciśnięcia F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tanan Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Suuper, dzieki za pomoc, narazie zaczynam zabawe w 3 D wiec malo sie orientuje:) A inne widoki jak przywrocic - prawy, lewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Alt+tab... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowek Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Widok lewy to L, prawy nie wiew, nie używam :P Dodatkowo warto też znać P - perspective, T - top, U - ortographic i C - camera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 prawy przycisk na perspective/top/ortographic/left/front views i wybierasz. chyba o to Ci chodzi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 a jak Ci znikną strzałki do przesuwania obiektów to z klawiatury X ;) - zdążyłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tanan Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Serdecznie dziekuje za pomoc, jestem tu nowy, ale w ciagu tak krotkiego czasu i tak zauwazylem, ze sa tu super ludzie i mozna liczyc na szybka i fachowa pomoc. Jeszcze raz dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi