nielot007 Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 Witam wszystkich!!!!:) kilka miesiecy temu zaczolem robic samochod zostawilem go na pewien czas, czas nadszeld zebym go doprawil poprawil i skonczyl jest to moj pierwszy car wiec prosze o uwagi pomoc i pokazanie bledow wiem ze jest ich za duzo:) jest ich OGROMNIE DUZO ale sie nie znam i prosze was o pomoc a tu karoseria: wiem ze ten samochod byl na forum i wam sie nie podoba zreszta mnie tez:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Marzec 2004 Autor Share Napisano 12 Marzec 2004 aha wiem ze moze jest za szeroki ale jeszcze go nie laczylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 przód ma trochę jak pojazd formuły 1... powinieneś bardziej zaokrąglić to przejście nad przednimi światłami. I ten ozdobnik (trójkąt?) na masce powinien byc chyba subtelnejszy (czyt. mniejszy). A tak t bardziej mi się podoba chyba niż oryginał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 Za szeroki jest!! Zrob wnetrze [piwo] Pokaz siatke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Marzec 2004 Autor Share Napisano 12 Marzec 2004 witam siatke jeszcze dzis dam wnetrze zrobie pozniej:) a co do tego \"trojkata\" to nie wiem czy jest on za duzy ale zobacze!!!!:):) za szeroki jest to fakt ale to zminie i plis!!!! powiedzcie gdzie sa bledy!!! narka pozniej update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 gdzies juz widzialem ten samochod :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 Przud jest za kanciaty pownienes go troche wygladzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Marzec 2004 Autor Share Napisano 13 Marzec 2004 ok zamieszczem siatke dzieki za ryskunek narazie bez poprawek ale nie dlugo cos zamieszcze wiem ze siatka jest brzydka ale lepiej juz nie bedzie (i tak to najlepsza siatka jaka mi wyszla byly gorsze:):) ) aha i nie wiem czy dobrze bedzie widac (nie umiem robic dorze renderow) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 JAKAS DZIKA TA SIATKA!!!!Masz ogromny blad co to jest jakis mega dlugi blotnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Marzec 2004 Autor Share Napisano 13 Marzec 2004 hehehe jaki ja nie spostrzegawczy juz tego buga dawno temu usunalem ale dalem wczesnejsza satke (ah te rostargnienie:) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 Kanciasty Twoj model VS sliczny oplywowy oryginal :| Masa bez wiekszego wyrazu VS samochod z gracja :| pracuj i patrz na refki wiecej :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 wiem ze ten samochod byl na forum i wam sie nie podoba zreszta mnie tez Po co robisz samochód, który ci się nie podoba? Blueprint`ów innych aut w sieci nie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 Przerób go na cos takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 Mercedes Slr mmmmmm sam taki zaczolem robic ale przerusl moje umiejetnosci.:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 eee ta nam gadanie ja nie mam pojecia jak sie robi samochody a ty sie tym przejmujesz:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 ej no gdzie dalsze renderki ten post juz umarl?????:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 Empik chyba masz racje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi