Cent Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 (edytowane) Witam to mój pierwszy Wip na tym forum :) Wczoraj rozpocząłem struganie modelu o to efekty pozdro. Edytowane 8 Marzec 2009 przez Cent
sewo Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 Siema, fajnie Ci to wychodzi,ja wlasnie mam zamiar sie wziasc za ten model i szukam blueprintow,(wczesniej musze tylko skonczyc aktualny model mustanga :] ) mam kilka ale w dosyc kiepskiej jakosci, mozesz podac zrodlo z kad wziales swoje rzuty ?!. pozdo =]
Cent Napisano 7 Marzec 2009 Autor Napisano 7 Marzec 2009 Blueprints wziąłem z http://www.Smcars.net/ (Wymaga Rejestracji),ale jeżeli nie chcę ci Rejestrować mam już pobrany i wgrany na Fotosik wystarczy skopiować Pozdro. :)
Vorenus Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 No nawet fajnie to wychodzi są jakieś drobne błędy ale do usunięcia pewnie :).Szczególnie z dachem jest chyba coś nie tak.
skorpion85 Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 No fajne :) zrobiłeś to w jeden wieczór?? no niezle :)
Cent Napisano 8 Marzec 2009 Autor Napisano 8 Marzec 2009 krótka zabawa z materiałami około 5 minut Vorenus możesz zaznaczyć te błędy ? Pozdro. :)
Vorenus Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 A to nie był jednak błąd :), z materiałami lepiej widać .
Rekomendowane odpowiedzi