Napisano 13 Marzec 200421 l Mogłeś poświęcić te 5min na ustawienie kamery. Bardzo kiepska kompozycja. Model ok. Materiały ok. Ogólnie estetycznie, ale za sterylnie. Kiespki pomysł na pracę.
Napisano 13 Marzec 200421 l Autor co do kamery to sie zgadzam, co do tematu na prace to nie mialem dosłownej dowolnosci - to jest wizualka projektu ze studiow robilem restyling korkociagu :), pzdr
Napisano 13 Marzec 200421 l no i mogłeś też uciąć prackę tu i uwdzie 8). a tek... jest durzo wolnej przestrzeni...
Napisano 15 Marzec 200420 l Autor jesli znajde gdzies plik z tym projektem(robilem go rok temu) to Ci napisze jak bylo z tym metalem
Napisano 16 Marzec 200420 l Cytat Originally posted by BLUKA jesli znajde gdzies plik z tym projektem(robilem go rok temu) to Ci napisze jak bylo z tym metalem Czekam z niecierpliwością...
Napisano 15 Czerwiec 200420 l ale zawalisty metal wlasnie tego samego teraz szukam jak zrobic taki metal? pozdrawiam
Napisano 15 Czerwiec 200420 l eh, sorry za OT, ale po co odkopujesz temat? pokazac Ci ciekawostke? wyciagniete z profilu usera ktory wykonal ta pracke: Ostatnio aktywny: 5-4-2004 o godz. 15:44 sadze ze nie uzyskasz odpowiedzi
Napisano 15 Czerwiec 200420 l Widzisz Kx teraz wiesz o co mi chodzilo w tym topiku co tez upominałem.... ja tez bym mogl odzywic mojego lego cara ale mi sie niechce bo wiem ze wszystko zostalo powiedziane.... ..... podzielam zdanie Kx......
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Marcin (nie ja :D ) ja tez widze przy uchwycie ale liczysz sie z tym ze autor tu juz niezaglada ? :Di raczej niezagladnie :D i pewnie to bylo na speeda :D wiec niepisac tu nic bo to tylko nabijacz postów :P