bastia Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 witam Chciałabym zapytać się, czy są gdzieś opisane reaktory. Musze napisać prace o możliwościach 3d studio, i informacja ta jest mi niezbędna. Miło by było gdyby znalazło się cos w j.polskim. Jakies stronki albo cuś z góry dziekuje za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastia Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 Bardzo bardzo prosze!!! NIkt nic nie napisał a ja nawet nie wiem co to jest dokładnie. Czas mija a ja prace wkrótce oddac muszę. może choć po angielsku ktoś coś ma. no nie bądźcie tacy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 Po polsku chyba byłoby ciężko.. przynajmniej ja jeszcze na nic takiego nie trafiłem, ale jeśli już oswoiłeś się z angielskim (szybko Ci to poszło ;) ), to w katalogu \'help\' max\'a odpal plik \"reactor\". Pierwsze co zobaczysz, to strona z tytułem \"Introducing reactor\" a dalej ciutkę tekstu. Jeśli nie masz max\'a to plik z help\'em można ściągnąć ze strony discreet\'u PS. reactor w maxie jest jeden ;) pierwsze wrażenie po temacie, to jakbyś szukał czegoś o reaktorach jądrowych.. czy coś w tym stylu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastia Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 dzięki choć za tyle. a tak w ogóle ja to ona :) z angielskim jakoś sobie poradze, nie mam wyjścia :) jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 a tak w ogóle ja to ona :) Mój błąd... obiecuję, że już będę pamiętał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastia Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 hehe to sie zobaczy w przyszłości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi