Napisano 13 Marzec 200421 l witam Chciałabym zapytać się, czy są gdzieś opisane reaktory. Musze napisać prace o możliwościach 3d studio, i informacja ta jest mi niezbędna. Miło by było gdyby znalazło się cos w j.polskim. Jakies stronki albo cuś z góry dziekuje za pomoc :)
Napisano 14 Marzec 200421 l Autor Bardzo bardzo prosze!!! NIkt nic nie napisał a ja nawet nie wiem co to jest dokładnie. Czas mija a ja prace wkrótce oddac muszę. może choć po angielsku ktoś coś ma. no nie bądźcie tacy :)
Napisano 14 Marzec 200421 l Po polsku chyba byłoby ciężko.. przynajmniej ja jeszcze na nic takiego nie trafiłem, ale jeśli już oswoiłeś się z angielskim (szybko Ci to poszło ;) ), to w katalogu \'help\' max\'a odpal plik \"reactor\". Pierwsze co zobaczysz, to strona z tytułem \"Introducing reactor\" a dalej ciutkę tekstu. Jeśli nie masz max\'a to plik z help\'em można ściągnąć ze strony discreet\'u PS. reactor w maxie jest jeden ;) pierwsze wrażenie po temacie, to jakbyś szukał czegoś o reaktorach jądrowych.. czy coś w tym stylu :)
Napisano 14 Marzec 200421 l Autor dzięki choć za tyle. a tak w ogóle ja to ona :) z angielskim jakoś sobie poradze, nie mam wyjścia :) jeszcze raz dzięki