Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Noszę się z pomysłem stworzenia zespołu tworzącego animacje na zlecenie / potrzebę firm (reklamówki, prezentacje, wstawki na stronach internetowych). Z początku próbuję skompletować zespół zdolnych grafików / animatorów którzy chcieliby , z początku, traktować to jako rodzaj pracy "dodatkowej", każdorazowo za wynagrodzeniem (umowy o dzieło / umowy zlecenie), ale od przyjętego do realizacji zlecenia.

Układ jaki proponuję to współpraca o charakterze "doraźnym", każdorazowo za przejrzystym, klarownym i sprawiedliwym podziałem wynagrodzeń. Więcej informacji udzielę zainteresowanym na email. Uprzedzam, że osoby zainteresowane będą przeze mnie, po wyjaśnieniu wszelkich zasad współpracy, poproszone zostaną o krótkie zaprezentowanie swojej specjalizacji czy jak kto woli "area of interest" oraz o przygotowanie portfolio "on-the-fly", tzn. wykonania krótkiej, kilkunasto sekundowej animacji 2d / 3d na zadany temat w określonym przedziale czasowym.

Chętnych proszę o kontakt pod adresem email [email protected]

Pozdrawiam serdecznie,

Michał

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 920
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Powodzenia w tworzeniu zespołu.

Mógłbyś bardziej szczegółowo opisać kogo poszukujesz..? Czym się zajmujesz..? Jakie Ryby obsługujesz..? Zajmujesz się marketingiem..czy grafiką..? Interesuje Cię grupa Freelancerów..?

Pozdrawiam.

Ps. jest dział ogłoszeń w którym możesz spotkać większy odzew...