halset Napisano 19 Marzec 2009 Share Napisano 19 Marzec 2009 (edytowane) Czołem :) Od razu mówię że ciągle jestem cienias jeśli chodzi o 3ds, a prezentowana scenka powstała w ok. godzinkę, może 2 + "zabawy" z miateriałem. Cegiełki niby Arroway ale coś kiepsko wyglądają, w ogóle render jakiś taki mdły :D No ale jako że to WIP to będę go męczył, może uda się coś z tego wycisnąć. Wszelkie rady mile widziane :) Edytowane 20 Marzec 2009 przez halset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłapouchy Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 A gdzie ten misiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Miś fajny, ale cała reszta nie. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Rozjaśnij w ps, bo słabo widać. Kolor rączki śrubokręta nie pasuje do sceny. W czym renderowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 r-e-g-u-l-a-m-i-n nazewnictwa wątków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Srubokret to widze (przynajmniej sadze ze to cos niebieskie to srubokret) ale misa to za cholere. Ta czarna plama to mis? Rozumiem ze rozni ludzie maja rozne monitory ale jakos w wiekszosci przypadkow widze rendery zawsze w odpowiednich barwach nie sa nigdy za jasne albo za ciemne wiec jednak chyba istnieje jakis kompromisowy uniwersalny standard. Czekam na jasniejsza wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi