sahi Napisano 20 Marzec 2009 Napisano 20 Marzec 2009 (edytowane) Witam wszystkich. Oj dłuższego czasu próbuje zrobić coś dla siebie, ale niestety obowiązki, praca itp. Postanowiłem więc się zmusić i zrobić remake jednego z mych starszych modeli low poly do postaci nadającej się do obejrzenia w obecnym wieku. A więc żeby nie przynudzać ... W zamiarze jest to Airco DH2 czyli wspaniały samolocik z okresu "I WW". Będę zamieszczał tutaj swoje niecne wypociny wiec proszę o wyrozumiały coment. Jak już wspomniałem - wszystko powstaje w naprawdę wolnym czasie wiec to chwilkę potrwa. Obecnie postanowiłem wiec wrzucić część kabiny. Wiem, wiem, mało tego i poza tym kiepski obrazek, ale od czegoś trzeba zacząć. .. oceniajcie jeśli chcecie. Edytowane 23 Marzec 2009 przez sahi
sahi Napisano 23 Marzec 2009 Autor Napisano 23 Marzec 2009 mała modyfikacja... chwilowo widzę niewielki ruch w wątku. Zapewne ten znikomy początek obniżył nieco chęć.
Sebastian Ozga Napisano 23 Marzec 2009 Napisano 23 Marzec 2009 Korzystaj z blueprintów, bo bryła bardzo zniekształcona. Zanim użyjesz TurboSmooth, pooglądaj sobie modelik, czy jest wszystko tak jak powinno. Jedziesz z tym dalej.
forestt Napisano 23 Marzec 2009 Napisano 23 Marzec 2009 Sporo pracy jeszcze Cię czeka, zanim zaczniesz robić kolejne elementy popraw najpierw to co masz. Pooglądaj zdjęcia jak powinno to wyglądać, ogólnie mówiąc poświęć czas na zdobycie dobrych referek:-) ułatwi Ci to pracę i uzyskasz lepszy efekt
Rekomendowane odpowiedzi