Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam wszystkich. Oj dłuższego czasu próbuje zrobić coś dla siebie, ale niestety obowiązki, praca itp. Postanowiłem więc się zmusić i zrobić remake jednego z mych starszych modeli low poly do postaci nadającej się do obejrzenia w obecnym wieku. A więc żeby nie przynudzać ...

ppppq.jpg

W zamiarze jest to Airco DH2 czyli wspaniały samolocik z okresu "I WW". Będę zamieszczał tutaj swoje niecne wypociny wiec proszę o wyrozumiały coment. Jak już wspomniałem - wszystko powstaje w naprawdę wolnym czasie wiec to chwilkę potrwa. Obecnie postanowiłem wiec wrzucić część kabiny. Wiem, wiem, mało tego i poza tym kiepski obrazek, ale od czegoś trzeba zacząć. .. oceniajcie jeśli chcecie.

Edytowane przez sahi
  • Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

mała modyfikacja... chwilowo widzę niewielki ruch w wątku. Zapewne ten znikomy początek obniżył nieco chęć.

Napisano

Sporo pracy jeszcze Cię czeka, zanim zaczniesz robić kolejne elementy popraw najpierw to co masz. Pooglądaj zdjęcia jak powinno to wyglądać, ogólnie mówiąc poświęć czas na zdobycie dobrych referek:-) ułatwi Ci to pracę i uzyskasz lepszy efekt