Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dawno tu nie zaglądałem :D Wypadało by więc w końcu wrzucić coś. Niestety dużo tego nie mam bo ostatnio dużo siedzę w 3d, ale lepsze to niż nic ;)

Ćwiczenie metalu. Krzywe, nierówne, pogięte i w ogóle wtf, ale metal chyba ładnie wyszedł :P

1_miecz.jpg

Conceptarcik. Kolejna nudna historia o ludziach uciekających z rozpadającej się planety na ostatnich skrawkach stabilnego gruntu, aby za pomocą portalu przenieść sie innego lepszego świata. Pewnie jakbym nie powiedział to pewnie by nikt nie wiedział czego to conceptart :D

2_ucieczka.jpg

Bombowiec strategiczny :) Funart z gry SupremeCommander, wiec niestety nie mogę się pochwalić designem :P pierwsze zetknięcie z wybuchami, praca nie skonczona z braku czasu i nie potrafiłem do niej wrócić

3_bombowiec.jpg

Dzielnica cudów :D z referki, ale oświetlenie moje

4_dzielnicacudow.jpg

I niestety już ostatnia praca, "Zabójcza maszyna". Też nieskończona, męczyłem to 9h i już po prostu miałem dość, ale powinienem jeszcze do tego wrócić. Całkowicie z głowy i nie, nie wzorowałem się na wojnie światów :P

5zabjczamaszynawip3.jpg

Edytowane przez ozonex
  • Odpowiedzi 1
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

najbardziej podoba mi sie dzielnica cudow, bo jest luzna i spojna. ladnie te maszyny tez malujesz. tyle, ze widac, ze pewne elementy umiesz bardzo ladnie namalowac, a niektore wychodza Ci kulawo (wybuchy, budynki sztywniackie itp.), przez co pracki wygladaja dosc niespojnie :)