plasti Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 witam serdecznie przedstawiam mojego krasnala, co prawda jeszcze raz ale wczesniej cos go wywalilo, nie wiem dlaczego preset mentalray http://f.imagehost.org/view/0752/dwarf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 Brodę to on chyba codziennie myje jakimś Head & Shoulders ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 hehe a stylisko topora jest z laski ebonitowej :) broda faktycznie wygląda jak włos leśnej elfki zaskoczony przez wiosenny zefirek, och ach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 brodę to on sobie prostownicą upiększa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 26 Marzec 2009 Autor Share Napisano 26 Marzec 2009 no co :P krasnolud tez moze zacnie wygladac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psdmag Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 (edytowane) może to krasnoludka z wyjątkowo męskimi rysami ot co:D Edytowane 26 Marzec 2009 przez psdmag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paq Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 Masz czas na poprawkę? Wrzuć to do WIP-a, a na pewno pomożemy wyciągnąć z niego wiele. Jak dla mnie praca na plus, ale posiedziałbym jeszcze przy brodzie, toporze (potrzebny byłby może trochę masywniejszy i ten trzonek inny). Podoba mi się ciuszek, mimo że na początku zrobił na mnie złe wrażenie, ciekawa poza i twarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
image.nation Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 no toporek taki średniway :D "zacnie wygladajaca" broda zdecydowanie do poprawki. Ale ogolnie bryła sama w sobie całkiem całkiem. Krawędzie tych osłon na przedramieniu są zbyt gladkie, przyostrzyłbym je to samo przy hełmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 29 Marzec 2009 Autor Share Napisano 29 Marzec 2009 ciesze sie ze komentarze sa pozytywne, co do poprawek niestety nic nie da sie zrobic, poniewaz mialem fatalny format dawno temu a ta praca jest własnie z tego dawnego okresu i niestety juz jej nieposiadam to jedyne co zostalo, procz siatki ktora kiedys wstawialem, laska toporu byla wzorowana na toporze Gimli'ego, jak i zreszta caly krasnal, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi