Napisano 25 Marzec 200916 l witam serdecznie przedstawiam mojego krasnala, co prawda jeszcze raz ale wczesniej cos go wywalilo, nie wiem dlaczego preset mentalray http://f.imagehost.org/view/0752/dwarf
Napisano 26 Marzec 200916 l hehe a stylisko topora jest z laski ebonitowej :) broda faktycznie wygląda jak włos leśnej elfki zaskoczony przez wiosenny zefirek, och ach :D
Napisano 26 Marzec 200916 l może to krasnoludka z wyjątkowo męskimi rysami ot co:D Edytowane 26 Marzec 200916 l przez psdmag
Napisano 27 Marzec 200916 l Masz czas na poprawkę? Wrzuć to do WIP-a, a na pewno pomożemy wyciągnąć z niego wiele. Jak dla mnie praca na plus, ale posiedziałbym jeszcze przy brodzie, toporze (potrzebny byłby może trochę masywniejszy i ten trzonek inny). Podoba mi się ciuszek, mimo że na początku zrobił na mnie złe wrażenie, ciekawa poza i twarz.
Napisano 29 Marzec 200916 l no toporek taki średniway :D "zacnie wygladajaca" broda zdecydowanie do poprawki. Ale ogolnie bryła sama w sobie całkiem całkiem. Krawędzie tych osłon na przedramieniu są zbyt gladkie, przyostrzyłbym je to samo przy hełmie.
Napisano 29 Marzec 200916 l Autor ciesze sie ze komentarze sa pozytywne, co do poprawek niestety nic nie da sie zrobic, poniewaz mialem fatalny format dawno temu a ta praca jest własnie z tego dawnego okresu i niestety juz jej nieposiadam to jedyne co zostalo, procz siatki ktora kiedys wstawialem, laska toporu byla wzorowana na toporze Gimli'ego, jak i zreszta caly krasnal,