Toxic Napisano 14 Grudzień 2002 Napisano 14 Grudzień 2002 Witam! Postanowiłem wzi±¶ć udział w bitwie. Jestem pocz±tkuj±cy w maxie modeluje około 4 miesięcy więc nie bedzcie zbyt surowi.;) Pzdr.
Crash Napisano 15 Grudzień 2002 Napisano 15 Grudzień 2002 niesamowita precyzja jak na 4 miesiace, bardzo ladny model, z glowy?? bo wydaje mi sie ze podwozie jest troche za male jak na to co widzimy wyzej, nie wzorowales sie czasem na apocalypsie z red alerta? :) dziwi mnie ze przystapiles do bitwy wlasnie teraz, bo do konca to zostalo chyba 3 czy 4 dni :D, no nic, powodzenia Greetz
Toxic Napisano 15 Grudzień 2002 Autor Napisano 15 Grudzień 2002 Wzorowałem sie na abramsie(podwozie) a to co nad podwoziem to już mój wymysł.A co do red alerta to nigdy nie grałem ale nie omieszkam zobaczyc tej apokalipsy. :)
Bar_hunter Napisano 15 Grudzień 2002 Napisano 15 Grudzień 2002 Chyba nie musze mowic ze twoja praca bardzo mi sie podoba ... Jesli piszesz ze jestes poczatkujacy to znaczy ze ja sie jescze z jajka nie wyklulem ;) Bo za Chiny Ludowe bym takiego czegos nie zrobil. Jakie techniki modelowania zastosowales ? Czy nie byl by to dla ciebie problem przeslac mi na mail\'a ten model chcialbym go przestudiowac - of course na wlasny uzytek ;)
Toxic Napisano 15 Grudzień 2002 Autor Napisano 15 Grudzień 2002 Wygl±da na to, że termin bitwy się przesunie więc chyba się wyrobie.:D
saygon Napisano 15 Grudzień 2002 Napisano 15 Grudzień 2002 podwozie i zaryz wierzyczkijest z M1A2 abrams-a? ale model spox podoba mi sie jakis niedociagniec nie widzę. dobra robota.
Bremen Napisano 15 Grudzień 2002 Napisano 15 Grudzień 2002 mam pytanie...co to jest to takie szare co jest kolo lufy ? Wszystko na wojskowo oteksturowane a tamto jest jakies szare co to ? :P Aha no i moze by tak troche bumpa dodac czy czegos bo bardzo gladzutko to wyglada...albo przynajmniej ja takie wrazenie odnosze :)
azazel Napisano 15 Grudzień 2002 Napisano 15 Grudzień 2002 model strasznie fajny .. textura strasznie kijowa .. czekam na scene .. dzekije az uwage i pozd. :D
Toxic Napisano 15 Grudzień 2002 Autor Napisano 15 Grudzień 2002 Wiem że tekstura jest kijowa bo to pierwsze do niej podej¶cie. Jest za ciemna i na gładka ale cały czas nad ni± pracuje.
Toxic Napisano 15 Grudzień 2002 Autor Napisano 15 Grudzień 2002 A to szare co¶ między lufami zniknie przy nastepnym renderze.
teluumen Napisano 15 Grudzień 2002 Napisano 15 Grudzień 2002 No coz :) Jedyne co widze to czerwoniutki radziecki kolorek z kilkoma zlotymi gwiazdeczkami :). Red Alert jak malowany. I ten czolg sie chyba nazywal mamut czy jakos tak... Oczywiscie pierwsza czesc RA. POWODZENIA!!! Zmien texturke :p
wingman Napisano 15 Grudzień 2002 Napisano 15 Grudzień 2002 nie powala ale to przez teksturke trzeba nad nia popracowac i to mocno bo psuje calkiem fajny modelik czekam na czolg w akcij wingman
boms Napisano 15 Grudzień 2002 Napisano 15 Grudzień 2002 mheh... jestem podobnego zdania, co wiekszosc - TEKSTURA :mad: a poza tym troszke za malo szczegolow! dodaj jakies greeble... nie wiem, moze jakies kabelki, nakretki, srubki... przejrzyj tez tutki o teksturowaniu metalu (z odpryskami i innymi bajerkami) :D http://www.3dm-mc.com/tutorials/hulldamage/
Crash Napisano 15 Grudzień 2002 Napisano 15 Grudzień 2002 Teluumen Mamut to byl w C&C, a co bylo w red alercie jedynce t nie pamietam, wiem tylko ze w 2 jest Apokalipsa. Hmmm faktycznie troche malo szczegolow na tym czolgu, sprobuj tutaj LINK: www.battletanks.com Greetz
teluumen Napisano 16 Grudzień 2002 Napisano 16 Grudzień 2002 Wedle tego obaj mamy racje... Bo jest podobny i do tego i do tego. Ale albo mi sie widaje albo ten czolg nie postrzela sobie bez mozliwosci ruchu gora dol tymi lufami. Moze to tylko zludzenie.
Toxic Napisano 16 Grudzień 2002 Autor Napisano 16 Grudzień 2002 teluumen a słyszałe¶ o czym takim jak działo samobierzne w którym lufy s± zamocowane nieruchomo??
Bacry Napisano 16 Grudzień 2002 Napisano 16 Grudzień 2002 Ja nawet słyszałem o czołgu, który nie ma wieży. Regulował k±t położenia lufy zawieszeniem. Produkcja szwedzka. Nigdy nie wszedł do seryjnej produkcji :D
Toxic Napisano 28 Grudzień 2002 Autor Napisano 28 Grudzień 2002 Następiło opóźnienie w moich pracach z powodu mojego twardziela który odszedł do krainy wiecznych łowów więc nie wiem czy się wyrobie.:(
Bar_hunter Napisano 28 Grudzień 2002 Napisano 28 Grudzień 2002 Wow powiem tylko ze z ta tekstura to zaszalales ;) naprawde jest o niebo lepsza od poprzedniej... swietne
Anibal Napisano 28 Grudzień 2002 Napisano 28 Grudzień 2002 ... jest lepsza od poprzedniej ale nadal nie jest taka jaka powinna być, ale idziesz w dobrym kierunku... Powodzenia
Bremen Napisano 28 Grudzień 2002 Napisano 28 Grudzień 2002 hiehie...z kolorystyka teksturki moim zdaniem trafiles niemal idealnie :D:D...tylko cos ciagle to jest gladzitukie :D:D...
AravaL Napisano 4 Luty 2003 Napisano 4 Luty 2003 Kolor textury jest ok.... Postaraj sie dodac wiecej szczegolow: jakies zabrudzenia, odpryski farby itp... Wiekszosc zakamarkow, szczelin powinna by zabrudzona... jak w real world. No sa pewne wyjatki: pojazd wlasnie wyjechal z fabryki, lub zostal dokladnie wymyty;) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi