Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Postanowiłem wzi±¶ć udział w bitwie. Jestem pocz±tkuj±cy w maxie modeluje około 4 miesięcy więc nie bedzcie zbyt surowi.;)

Pzdr.

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

niesamowita precyzja jak na 4 miesiace, bardzo ladny model, z glowy?? bo wydaje mi sie ze podwozie jest troche za male jak na to co widzimy wyzej, nie wzorowales sie czasem na apocalypsie z red alerta? :) dziwi mnie ze przystapiles do bitwy wlasnie teraz, bo do konca to zostalo chyba 3 czy 4 dni :D, no nic, powodzenia Greetz

Napisano

Wzorowałem sie na abramsie(podwozie) a to co nad podwoziem to już mój wymysł.A co do red alerta to nigdy nie grałem ale nie omieszkam zobaczyc tej apokalipsy. :)

Napisano

Chyba nie musze mowic ze twoja praca bardzo mi sie podoba ...

Jesli piszesz ze jestes poczatkujacy to znaczy ze ja sie jescze z jajka nie wyklulem ;) Bo za Chiny Ludowe bym takiego czegos nie zrobil.

Jakie techniki modelowania zastosowales ?

Czy nie byl by to dla ciebie problem przeslac mi na mail\'a ten model chcialbym go przestudiowac - of course na wlasny uzytek ;)

Napisano

mam pytanie...co to jest to takie szare co jest kolo lufy ? Wszystko na wojskowo oteksturowane a tamto jest jakies szare co to ? :P

Aha no i moze by tak troche bumpa dodac czy czegos bo bardzo gladzutko to wyglada...albo przynajmniej ja takie wrazenie odnosze :)

Napisano

Wiem że tekstura jest kijowa bo to pierwsze do niej podej¶cie. Jest za ciemna i na gładka ale cały czas nad ni± pracuje.

Napisano

No coz :) Jedyne co widze to czerwoniutki radziecki kolorek z kilkoma zlotymi gwiazdeczkami :). Red Alert jak malowany. I ten czolg sie chyba nazywal mamut czy jakos tak... Oczywiscie pierwsza czesc RA. POWODZENIA!!! Zmien texturke :p

Napisano

Teluumen Mamut to byl w C&C, a co bylo w red alercie jedynce t nie pamietam, wiem tylko ze w 2 jest Apokalipsa.

Hmmm faktycznie troche malo szczegolow na tym czolgu, sprobuj tutaj

LINK:

www.battletanks.com

Greetz

Napisano

Wedle tego obaj mamy racje... Bo jest podobny i do tego i do tego. Ale albo mi sie widaje albo ten czolg nie postrzela sobie bez mozliwosci ruchu gora dol tymi lufami. Moze to tylko zludzenie.

Napisano

Ja nawet słyszałem o czołgu, który nie ma wieży. Regulował k±t położenia lufy zawieszeniem. Produkcja szwedzka. Nigdy nie wszedł do seryjnej produkcji :D

Napisano

Następiło opóźnienie w moich pracach z powodu mojego twardziela który odszedł do krainy wiecznych łowów więc nie wiem czy się wyrobie.:(

Napisano

Kolor textury jest ok....

Postaraj sie dodac wiecej szczegolow: jakies zabrudzenia, odpryski farby itp...

Wiekszosc zakamarkow, szczelin powinna by zabrudzona... jak w real world. No sa pewne wyjatki: pojazd wlasnie wyjechal z fabryki, lub zostal dokladnie wymyty;)

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności