Napisano 9 Kwiecień 200916 l Witam, czy wiecie skąd się biora te kropki na renderach przy uzyciu vray sun i sky, nie wiem jak sie ich pozbyć? pozdrawiam
Napisano 9 Kwiecień 200916 l Witam Może to ci pomoże: http://www.cgarchitect.com/vb/28616-white-dots-my-vray-rendering-help.html Ps.Daj znać czy pomogło.
Napisano 9 Kwiecień 200916 l Autor witam, pomogło, była tam sugestia zmiany filtra antialisingu, ale to nie jest rozwiązanie, po prostu inaczej kropki wyglądają, u mnie zadziałało zaznaczenie w sun opcji invisible, równiez rozwiązanie z tego linka jeszcze raz dzieki za pomoc
Napisano 9 Kwiecień 200916 l A sub - pixel mappping to nie jest przypadkiem rozwiązanie? Bo jak sun jest invisible to odbić nie ma.
Napisano 9 Kwiecień 200916 l Autor A sub - pixel mappping to nie jest przypadkiem rozwiązanie? Bo jak sun jest invisible to odbić nie ma. ja miałem włączone słońce dlatego mi się pojawiły kropki, po wyłaczeniu ich nie było, jeśli kiedyś sie pojawią przy wyłączonym invisible to spróbuje z sup - pixel