Napisano 11 Kwiecień 200915 l Tak sobie dłubię ostatnio fragment planety ze świata SW. Kto grał w KOTORa, ten zna ;)
Napisano 11 Kwiecień 200915 l pierwsze miasto z KOTOR-a. Powiem tylko że jak zobaczyłem miniaturkę przy topiku pomyślałem ze to to podobne jakies takie a to raczej komplement. Wygląda świetnie, ciekawi mnie w jakim klimacie będzie to oteksturowane, łyżką dziekciu będzie to, że spodziewam się zobaczyć jakiś miecz świetlny bo jak to tak SW bez tego a jak ma byc miecz to i jakas animacja;) a jak animacja to scena walki uhhh... współczuję;) i zycze powodzenia.
Napisano 11 Kwiecień 200915 l no wygląda bardzo dobrze jak na początek, jestem ciekaw następnego upka, będę zaglądał pozdrawiam Sebastian
Napisano 11 Kwiecień 200915 l W gry nie grywam, ale futurystka wyczesana. Będę śledził z niecierpliwością upki,powodzenia!
Napisano 11 Kwiecień 200915 l Ech, stary dobry KOTOR, wracają wspomnienia zarwanych nocy :] Szkoda że w grze zrobili z tego miasta stertę gruzów... Pracka cudowna, nie mogę się doczekać kolejnych upków ;)
Napisano 15 Kwiecień 200915 l zapowiada sie niezle :D + to co powiedzial Likki + ost do obrazka w wykonaniu jeremy soul'a http://galactic-voyage.com/Music/Knights%20of%20the%20Old%20Republic/04%20Taris%20Upper%20City.mp3 pozdrawiam