Mkbart Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Tak sobie dłubię ostatnio fragment planety ze świata SW. Kto grał w KOTORa, ten zna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psdmag Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 pierwsze miasto z KOTOR-a. Powiem tylko że jak zobaczyłem miniaturkę przy topiku pomyślałem ze to to podobne jakies takie a to raczej komplement. Wygląda świetnie, ciekawi mnie w jakim klimacie będzie to oteksturowane, łyżką dziekciu będzie to, że spodziewam się zobaczyć jakiś miecz świetlny bo jak to tak SW bez tego a jak ma byc miecz to i jakas animacja;) a jak animacja to scena walki uhhh... współczuję;) i zycze powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny drwal Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 ja nie grałem. ale scenka zapowiada się, oj zapowiada:) dawaj dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 no wygląda bardzo dobrze jak na początek, jestem ciekaw następnego upka, będę zaglądał pozdrawiam Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimi Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 W gry nie grywam, ale futurystka wyczesana. Będę śledził z niecierpliwością upki,powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcon Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Fajowe, to nie przypadkiem na konkurs bastionowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likki Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Ech, stary dobry KOTOR, wracają wspomnienia zarwanych nocy :] Szkoda że w grze zrobili z tego miasta stertę gruzów... Pracka cudowna, nie mogę się doczekać kolejnych upków ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 zapowiada sie niezle :D + to co powiedzial Likki + ost do obrazka w wykonaniu jeremy soul'a http://galactic-voyage.com/Music/Knights%20of%20the%20Old%20Republic/04%20Taris%20Upper%20City.mp3 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi