Napisano 13 Kwiecień 200915 l No więc tak, przypadkiem kliknąłem na górny pasek dwa razy (tam gdzie są wstecz, skalowanie, przesuwanie, itp...) no i mi znikną ... Wie ktoś jak go mogę włączyć ? Nie wiem czy pisze w odpowiednim dziale więc jak coś proszę o przeniesienie :)
Napisano 13 Kwiecień 200915 l Nie wiem czy tak sie da ale w 3ds max 9 da sie po prostu kliknac prawym na jaims innym pasku i tam wybrac jakie panele maja sie pokazywac
Napisano 13 Kwiecień 200915 l W takim razie pewnie w menu "Customize" Show UI i tam Main toolbar Moze skrot Alt+6 bedzie dzialac w 3ds max 9 to dziala u CIebie pewnie tez
Napisano 13 Kwiecień 200915 l Autor prawie że ;D ustawiłem deafult UI i git ;d dzieki, masz serce ci dałem;p
Napisano 13 Kwiecień 200915 l A nie wiesz moze jaki soft :) Znikający pasek jest tylko w jednym... a tak dokładniej w wersjach od 9 do 11 a może i 12 tego samego softu... choć tutaj akurat nie o ten problem chodziło ;)
Napisano 7 Maj 200915 l Mi również dziś zniknął cały pasek narzędzi, nie mogę nic robić. Powyższe metody nie działają, doprowadzam się już do depresji. :/ Używam Autodesk 3ds Max Design 2009 32-bit...