Skocz do zawartości

Autodesk 3ds max design 2009 - Car Model

Featured Replies

Napisano

Witam dopiero co za czynam zabawę z torzeniem modeli 3d i mam już pierwszy problem mianowicie chodzi mi o podgląd przy tworzeniu. Gdzie mogę znaleść opcje odpowiadającą za szczegółowość wyświetlanych textur. Mój problem związany jest z planami samochodu. Zamieściłem plany na boxach i dałem textury ale dopiero po renderingu textury te są prawidłowo, szczegółowo wyświetlane tzn. że bez renderingu blueprint samochodu składa się z kropek.

Pozdrawiam ;)

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No tak ale to nie zabardzo mi pomogło ;/ Dziwne jest to że jak klikne na boxa z górą samochodu to kropki się ustawiają i dopiero wtedy cos widzę a gdy nie jest klikniete na box to kropki są źle ustawione.

Może źle dodaje texture ;/ ? Dodaje przez Unwrap UVW face i Asset Browser

Doszedłem do tego iż gdy klikne na boxa wyświetla prawidłowo blueprinta ale gdy nie jest zaznaczony to źle wyświetla. Przypominam ze uzylem Unwrap UVW i teraz Za pomocą "M" bitmap

Edytowane przez ReSe

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.