Gość ReSe Napisano 13 Kwiecień 2009 Napisano 13 Kwiecień 2009 Witam dopiero co za czynam zabawę z torzeniem modeli 3d i mam już pierwszy problem mianowicie chodzi mi o podgląd przy tworzeniu. Gdzie mogę znaleść opcje odpowiadającą za szczegółowość wyświetlanych textur. Mój problem związany jest z planami samochodu. Zamieściłem plany na boxach i dałem textury ale dopiero po renderingu textury te są prawidłowo, szczegółowo wyświetlane tzn. że bez renderingu blueprint samochodu składa się z kropek. Pozdrawiam ;)
Marcin Napisano 13 Kwiecień 2009 Napisano 13 Kwiecień 2009 Odpowiedź znajduje się w dziale FAQ na tym forum.
Gość ReSe Napisano 13 Kwiecień 2009 Napisano 13 Kwiecień 2009 (edytowane) No tak ale to nie zabardzo mi pomogło ;/ Dziwne jest to że jak klikne na boxa z górą samochodu to kropki się ustawiają i dopiero wtedy cos widzę a gdy nie jest klikniete na box to kropki są źle ustawione. Może źle dodaje texture ;/ ? Dodaje przez Unwrap UVW face i Asset Browser Doszedłem do tego iż gdy klikne na boxa wyświetla prawidłowo blueprinta ale gdy nie jest zaznaczony to źle wyświetla. Przypominam ze uzylem Unwrap UVW i teraz Za pomocą "M" bitmap Edytowane 13 Kwiecień 2009 przez ReSe
Rekomendowane odpowiedzi