drobcio Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 (edytowane) Ostatnio wymodelowalem taką łazienke,co o tym sadzicie? Wydaje Mi sie troche za duzo szarości,ale takie kolory sie odbijają,jakie są na ścianach:-) Cam01 Cam02 Edytowane 14 Kwiecień 2009 przez drobcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 łazienka trochę smutna, no i dziwne oświetlenie. ps. W temacie brakuje [scena 3D] :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szysia565 Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Kompozycja troszkę nieciekawa... Nie myślisz, że lepiej by było dać te umywalki na pierwszy plan? I w tle te szare kafelki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martenka Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 jak dla mnie lazienia za ciemna, wprowadzilabym elementy drewna np.egzotycznego i troche swiezej zieleni(np. w postaci dodatkow jak reczniki, kwiat..:).umywalki i mozaika mile:), jednak marmur jest tu przeze mnie kojarzony mrocznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drobcio Napisano 13 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Dziekuje za sugestie.Chcialem zrobic taka surowa lazienke,chod brakuje mi w tym projekcie jakiego cieplejszego swiatla,tylko ze swiatlo padajace przez biala luksfere bedzie biale.Moze jakies elementy zeczywiscie jak szlafrok sie przydadza,pokombinuje:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martenka Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 sciany powyzej mozaiki pozostawilabym bez kamienia(nawet biale)wtedy lazienka sama w sobie otrzyma swiatlo, a ten szary marmur pod umywalaka i w pozostalych miejscach zamien moze poprosrtu na czer kamienna:)bedzie bardziej elegancko i czysto..czrno-bialo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drobcio Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Kolorow scian nie bede zmienial,ale dzieki za sugestie.Na marginesie,kiedys na kanale DOMO TV dla architektow itd widzialem lazienke gdzie nawet wanna byla z czarnych plyt marmurowych przypominajaca troche trumne,wiec w moim projekcie troche bieli ująłem:-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi