Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ostatnio wymodelowalem taką łazienke,co o tym sadzicie?

Wydaje Mi sie troche za duzo szarości,ale takie kolory sie odbijają,jakie są na ścianach:-)

Cam01

885d0fd019d7026bmed.jpg

Cam02

dd0ee7cfd1635d53med.jpg

Edytowane przez drobcio
  • Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Gość szysia565
Napisano

Kompozycja troszkę nieciekawa... Nie myślisz, że lepiej by było dać te umywalki na pierwszy plan? I w tle te szare kafelki?

Napisano

jak dla mnie lazienia za ciemna, wprowadzilabym elementy drewna np.egzotycznego i troche swiezej zieleni(np. w postaci dodatkow jak reczniki, kwiat..:).umywalki i mozaika mile:), jednak marmur jest tu przeze mnie kojarzony mrocznie.

Napisano

Dziekuje za sugestie.Chcialem zrobic taka surowa lazienke,chod brakuje mi w tym projekcie jakiego cieplejszego swiatla,tylko ze swiatlo padajace przez biala luksfere bedzie biale.Moze jakies elementy zeczywiscie jak szlafrok sie przydadza,pokombinuje:-)

Napisano

sciany powyzej mozaiki pozostawilabym bez kamienia(nawet biale)wtedy lazienka sama w sobie otrzyma swiatlo, a ten szary marmur pod umywalaka i w pozostalych miejscach zamien moze poprosrtu na czer kamienna:)bedzie bardziej elegancko i czysto..czrno-bialo:)

Napisano

Kolorow scian nie bede zmienial,ale dzieki za sugestie.Na marginesie,kiedys na kanale DOMO TV dla architektow itd widzialem lazienke gdzie nawet wanna byla z czarnych plyt marmurowych przypominajaca troche trumne,wiec w moim projekcie troche bieli ująłem:-)

Pozdrawiam