Napisano 13 Kwiecień 200915 l Ostatnio wymodelowalem taką łazienke,co o tym sadzicie? Wydaje Mi sie troche za duzo szarości,ale takie kolory sie odbijają,jakie są na ścianach:-) Cam01 Cam02 Edytowane 14 Kwiecień 200915 l przez drobcio
Napisano 13 Kwiecień 200915 l łazienka trochę smutna, no i dziwne oświetlenie. ps. W temacie brakuje [scena 3D] :P
Napisano 13 Kwiecień 200915 l Kompozycja troszkę nieciekawa... Nie myślisz, że lepiej by było dać te umywalki na pierwszy plan? I w tle te szare kafelki?
Napisano 13 Kwiecień 200915 l jak dla mnie lazienia za ciemna, wprowadzilabym elementy drewna np.egzotycznego i troche swiezej zieleni(np. w postaci dodatkow jak reczniki, kwiat..:).umywalki i mozaika mile:), jednak marmur jest tu przeze mnie kojarzony mrocznie.
Napisano 13 Kwiecień 200915 l Autor Dziekuje za sugestie.Chcialem zrobic taka surowa lazienke,chod brakuje mi w tym projekcie jakiego cieplejszego swiatla,tylko ze swiatlo padajace przez biala luksfere bedzie biale.Moze jakies elementy zeczywiscie jak szlafrok sie przydadza,pokombinuje:-)
Napisano 14 Kwiecień 200915 l sciany powyzej mozaiki pozostawilabym bez kamienia(nawet biale)wtedy lazienka sama w sobie otrzyma swiatlo, a ten szary marmur pod umywalaka i w pozostalych miejscach zamien moze poprosrtu na czer kamienna:)bedzie bardziej elegancko i czysto..czrno-bialo:)
Napisano 14 Kwiecień 200915 l Autor Kolorow scian nie bede zmienial,ale dzieki za sugestie.Na marginesie,kiedys na kanale DOMO TV dla architektow itd widzialem lazienke gdzie nawet wanna byla z czarnych plyt marmurowych przypominajaca troche trumne,wiec w moim projekcie troche bieli ująłem:-) Pozdrawiam